Niet aangemeld

Volleybal in Rozenburg wordt mede mogelijk gemaakt door:

 
Skip Navigation LinksHome


Voverofoon:
06-33762609
Skip Navigation Links.

      Wedstrijden:       donderdag 17 oktober 2019 18:30: Hou Stand N6 1 - CMV      donderdag 17 oktober 2019 20:45: Dames 3 - Vridos DS 3      vrijdag 18 oktober 2019 19:00: VCN N6 1 - CMV      zaterdag 19 oktober 2019 13:00: Spirit MA 1 - Meisjes A      zaterdag 19 oktober 2019 15:00: Spirit JA 1 - Jongens A      maandag 21 oktober 2019 20:15: Haaften Kwiek HS 3 - Heren 1

 

14 september 2019: Zaaldienst t/m 3 oktober ingedeeld

 

De zaaldienst voor de komende wedstrijden is gepubliceerd op de website. Er is met zo veel mogelijk zaken rekening gehouden maar foutjes zijn niet uitgesloten. Kun je niet probeer dan binnen je team een vervanger te vinden. Zaaldienst hoort er nu eenmaal bij, anders kunnen we niet spelen :-).

 

LET OP: De automatische zaaldienst herinnering via mail werkt momenteel wegens een mailstoring niet!!

 

5 juli 2019: Reglement en spelregelwijzigingen

 

De Nevobo heeft na goedkeuring van de bondsraad een aantal wijzigingen doorgevoerd in de regeltjes. Hieronder de belangrijkste:

 •  Het horizontaal meespelen van spelers in dezelfde klasse mag per wedstrijd nog maar door 3 spelers gedaan worden. De overige spelers moeten uit het oorspronkelijke team komen, of invallers uit lagere klasses zijn.

 • In wedstrijden in de derde divisie en lagere klassen van de herencompetitie en in alle klassen van de jongenscompetitie mag met mannen en vrouwen in één team worden gespeeld.

 • De aanvangstijd van regionale wedstrijden in de jeugdcompetitie dient te liggen:

  • op zaterdag voor A/B-jeugd: van 09.00 uur tot en met 20.00 uur;

  • op zaterdag voor C-jeugd: van 09.00 uur tot en met 18.00 uur;

  • op vrijdag voor A-jeugd: van 19.00 uur tot en met 21.30 uur;

  • op vrijdag voor B/C-jeugd: van 19.00 uur tot en met 19.30 uur;

  • op maandag tot en met donderdag: van 19.00 uur tot en met 19.30 uur.

  • op zondag: van 13.00 uur tot en met 17.00 uur (te allen tijde in overleg).

 • De tweede bal in de rally wordt, als deze met de vingers bovenhands gespeeld wordt én aan de eigen kant van het net blijft, soepel beoordeeld. Deze regel geldt voor alle divisies en klassen. Let op: Dragen mag nog steeds niet!

 • In de 1e divisie en lager kunnen voorspelers van het serverende team onderling geen opstellingsfout maken. Hetzelfde geldt voor de achterspelers van het team dat aan service is. Wel blijft de regel dat een voorspeler voor zijn corresponderende achterspeler moet staan van kracht.

 • Voor alle jeugdteams voeren we de spelregel m.b.t. de spelerwissel door zoals we die bij de jeugd reeds kenden in de Hoofdklasse en Topklasse. Deze spelregel was ook bij de senioren in de 1e divisie en lager al van kracht. Dit betekent dat een speler meerdere keren gewisseld mag worden.

  • Voorbeeld: Speler #5 uit de basisopstelling wisselt met speler #3. Speler #5 kan alleen op zijn positie weer terug gewisseld worden met speler #3. Als dit eenmaal is gebeurd, kan speler #3 kan na een voltooide rally weer gewisseld worden met bijvoorbeeld speler #6 uit de basisopstelling. Maar hij kan ook nogmaals met speler #5 wisselen.

  • Uiteraard blijft de spelregel, dat in een set maximaal 6 spelerwissels mogen plaats vinden, van kracht.

De volledige wijzigingen in de reglementen vind je hier. De volledige wijzigingen van de spelregels vind je hier.

Ook zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd bij het CMV; deze vind je hier.

 

20 maart 2019: Jeugdkamp 2019

 

“Wat een aparte locatie was het vorig jaar. Midden in het bos maar ook vlak bij zee. Het vliegeren op zaterdag was daardoor een groot succes. Lekker op het strand met een zonnetje erbij en de wind aan, gingen de eigen gemaakte vliegers de lucht in. Wij weten al waar we dit jaar naartoe gaan. Er is geen strand, maar water is altijd dichtbij. En we hebben volop ideeën voor weer een heel nieuw, geweldig kamp. Wij zijn alvast begonnen maar het wordt pas echt leuk als jij er ook bent. Schrijf je je snel in?”

 

Hallo jeugdleden van Vovero,

 

Ja ja, de inschrijving van het Vovero Jeugdkamp is weer begonnen.

 

Klik op deze link Inschrijfformulier Vovero Jeugdkamp en je krijgt het formulier te zien dat je online in moet vullen. Na het invullen ontvang je een bevestiging op je scherm. Vergeet niet dat je inschrijving pas volledig is, als we ook het bedrag op de rekening van Vovero (NL20 INGB 0003 1707 84) hebben ontvangen o.v..v. Jeugdkamp 2019 en je naam. De inschrijving sluit op 19 mei a.s. Maar we vinden het fijn als je je zo snel mogelijk inschrijft.

 

Mocht je problemen hebben met het inschrijven of mocht je andere vragen hebben, dan kan je de kampleiding bereiken via de trainingen op donderdagavond of via jeugdkamp@vovero.nl

 

Tot ziens! Anouska, Iris, Johan, Kris, Lianne, Madelon, Marijanne, Michael, Moniek, Peter en Sharon

 

16 januari 2019: Wedstrijdshirts overhandigd in Kameroen

 

De ingeleverde oude wedstrijdshirts zijn afgelopen periode via Laura verzonden naar een oud-collega van haar (rood shirt met pet) die in Kameroen werkzaam is. Het plaatselijke volleybalteam is ons erg dankbaar en stuurde ons de volgende fotos. De shirts zullen door hen gedragen worden in de regionale competitie.

 

 

 

 

 

 

20 september 2018: Uitlevering nieuw wedstrijdshirt gestart - 3

 

Alle bestelde nieuwe wedstrijdshirts liggen klaar bij JJSports in Brielle. Ga snel naar de Nobelstraat 7 in Brielle om jouw shirt op te halen.

Tegen betaling van € 27,00 krijg je je shirt mee.

Ook biedt JJSports 10% korting aan op bijvoorbeeld sportsokken en kniebeschermers om je outfit compleet te maken. Vraag ernaar in de winkel.

 

Je hebt ook een e-mail ontvangen ter bevestiging dat je shirt klaar ligt. Heb je nog geen mail ontvangen? Controleer dan ook je ‘ongewenste berichten’ of ‘spam’ map.

 

We wensen iedereen veel plezier (en winst natuurlijk) in het nieuwe wedstrijdshirt. Heb je nog vragen mail naar shirts@vovero.nl

 

12 september 2018: Uitlevering nieuw wedstrijdshirt gestart - 2

 

Het grootste deel van de nieuwe wedstrijdshirts ligt klaar bij JJSports in Brielle. Je hebt een email ontvangen als jouw shirt ook bedrukt is.
Als je daarover een bericht ontvangt kan je naar de Nobelstraat 7 in Brielle gaan. Tegen betaling van € 27,00 krijg je je shirt mee.
Ook biedt JJSports 10% korting aan op bijvoorbeeld sportsokken en kniebeschermers om je outfit compleet te maken. Vraag ernaar in de winkel.

Heb je nog geen mail ontvangen? Controleer dan ook je ‘ongewenste berichten’ of ‘spam’ map.

We wensen iedereen veel plezier (en winst natuurlijk) in het nieuwe wedstrijdshirt. Heb je nog vragen mail naar shirts@vovero.nl

 

9 september 2018: Wedstrijdprogramma gepubliceerd

 

Het nieuwe wedstrijdprogramma is bekend en is onder 'Programma en uitslagen' te raadplegen. Via www.volleybal.nl kun je de wedstrijden naar je agenda exporteren, ook handig. Je hebt wel een account nodig.

 

28 mei 2018: Bestellen van nieuw wedstrijdshirt is nu mogelijk!

 

Alle senioren, recreanten en jeugdleden die volgend seizoen competitie gaan spelen hebben een e-mail van de shirtcommissie ontvangen. In deze e-mail staan de bijzonderheden hoe je een nieuw wedstrijdshirt kunt bestellen. Wacht niet te lang en bestel voor 30 juni je shirt.

Heb je de e-mail niet ontvangen of heb je problemen met het bestellen? Mail dan naar shirts@vovero.nl. We proberen je zo snel mogelijk te helpen.

21 mei 2018: ALV stemt in met donaties ‘oude’ wedstrijdshirts aan goed doel

 Tot slot heeft de ALV besloten dat de ‘oude’ wedstrijdshirts aan een goed doel geschonken worden. Dit zijn in ieder geval de shirts die nog in de voorraad liggen en de shirts die we terug gevraagd hebben van leden die inmiddels gestopt zijn. Maar jij kan ook een bijdrage doen natuurlijk! Lever je wedstrijdshirt dan in, in het Voverohok in de sporthal.

 

Tot en met de laatste training van dit seizoen kan dat nog. Ook jouw shirt gaat dan mee. 

 

21 mei 2018: ALV stemt in met sponsoring van wedstrijdshirt

 

Naast het besluit van het nieuwe wedstrijdshirt is een ander belangrijk besluit genomen tijdens de Algemene Leden Vergadering. Onze nieuwe wedstrijdshirts krijgen een sponsor.

 

Fysiopraktijk Rijnmond heeft eerder al onze inspeelshirts gesponsord onder de naam Fysiopraktijk Blankenburg. Nu zal hun logo op de voorkant van ons wedstrijdshirt komen te staan.

 

Dankzij deze sponsoring zijn de kosten per wedstrijdshirt voor onze leden ook lager geworden. Een shirt kost dankzij de sponsoring € 27,00.

 

21 mei 2018: ALV stemt in met nieuw wedstrijdshirt

 

Op 15 mei heeft de Algemene Leden Vergadering ingestemd met het voorstel van de shirtcommissie. Alle wedstrijd spelende leden (vanaf de CMV 5-jeugd) spelen met ingang van het nieuwe seizoen (september 2018) in een nieuw wedstrijdshirt.

 

Al eerder is besloten in de ALV van november 2017 om het shirtfonds niet voort te zetten, omdat de vereniging financieel niet kan dragen. Daarom moet iedereen weer zelf een wedstrijdshirt aanschaffen.

 

De keuze is gevallen op het rode shirt Lyon van Hummel. Binnen enkele dagen ontvangen alle wedstrijd spelende leden een e-mail waarin de bestelprocedure wordt uitgelegd.

 

Het huidige wedstrijdshirt is drie seizoenen gedragen door onze leden. De relatie met de leverancier is in die jaren verslechterd. Een jaar geleden is besloten om niet door te gaan met deze leverancier. En automatisch betekende dit dat het huidige shirt ook niet meer te bestellen zou zijn.

 

Voor het nieuwe shirt is gekeken naar de volgende eisen:

 

   •    Snelle en betrouwbare levering via een tussenpersoon in de omgeving van Rozenburg

   •    Shirt dat meerdere jaren na te leveren blijft • Hetzelfde shirt in dames –en herenmodel

   •    Voldoende maatkeuzes (inclusief grotere maten) • Shirt in clubkleur rood

   •    Shirt wordt nog niet gedragen door verenigingen in directe omgeving

   •    Prijs van shirt tot maximaal €40 inclusief bedrukking

 

Het nieuwe shirt voldoet aan al deze eisen en kost de leden € 32,99. De shirtcommissie organiseert de bestellingen voor de vereniging. Bestel je het shirt voor 30 juni aanstaande dan speel je gegarandeerd in het nieuwe shirt tijdens de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen. Binnenkort ontvangt ieder lid meer informatie over de bestelprocedure via de e-mail. .

 

13 april 2018: We gaan weer op kamp!

 

Het is weer zover. De inschrijving voor ons jeugdkamp is begonnen.

 

Via deze link krijg je toegang tot het digitale inschrijfformulier

 

We hopen dat jullie allemaal mee gaan op dit 26ste jeugdkamp van Vovero. Dit jaar vindt het kamp plaats van 31 augustus tot en met 2 september. Het vertrek op vrijdag is om 18.30 uur bij de Rozenburcht. We komen tussen 19.30 en 20.00 uur terug op zondag.

 

Tot ziens! Vovero jeugdkampcommissie

 

Jeugdkamp@vovero.nl

 

3 maart 2017: We gaan weer op kamp!

 

 

We gaan weer op kamp! 25-26-27 augustus 2017

 

Alle jeugdleden ontvangen nog een mail, maar kan of wil je daar niet op wachten: de inschrijving is begonnen!

Ook dit jaar verloopt de inschrijving voor het jeugdkamp weer digitaal.

Klik op deze link Inschrijfformulier Vovero Jeugdkamp en je krijgt het formulier te zien dat je online in moet vullen.

Na het invullen ontvang je een bevestiging op je scherm.

 

Vergeet niet dat je inschrijving pas volledig is, als we ook het bedrag (€ 40,00) op de rekening van Vovero (NL20 INGB 0003 1707 84) hebben ontvangen o.v.v. Jeugdkamp 2017 en je naam.

 

De inschrijving sluit op 27 april a.s.

 

15 januari 2017: Zaaldienstprogramma

 

Het zaaldienstprogramma tot en met 18 maart is gepubliceerd; klik hier.

 

18 december 2016: Trainingen in de kerstperiode

 

Komende kerstperiode zijn er wat aanpassingen in het trainingsschema:

 

Dinsdag 20 december 2016: Reguliere recreantentraining (plus wedstrijd mix 1)

Donderdag 22 december 2016: Reguliere trainingen voor jeugd en senioren

 

Dinsdag 27 december 2016: Geen training

Donderdag 29 december 2016: Geen training

 

Dinsdag 3 januari 2017: Geen training

Donderdag 5 januari: Geen training (mogelijk halve zaal van 20.00 – 22.00 voor de herentraining, nader bericht volgt)

 

Dinsdag 10 januari 2017: Reguliere training

Donderdag 12 januari 2017: Reguliere training

 

17 oktober 2016: Gratis Vovero sponsoren

 

Vanaf nu is het voor iedereen die Vovero een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren. Op de website staat rechtsboven een banner van SponsorKliks.

 

Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven via deze link levert Vovero een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

 

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Vovero kun je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

 

En zeker met de Sinterklaas en kerstinkopen voor de deur voor ons als vereniging een mooie manier om wat extra inkomsten te genereren.

 

31 augustus 2016: Houdoe en bedankt!

 

Vrijdagochtend vertrokken de eerste kampleiders al snel naar het kamphuis. Er was heel mooi weer voorspeld en er was nog veel te doen. Het liefste alles dus in een laag tempo en dan wel op tijd klaar voordat de kampgangers zouden komen.

 

Wat een mazzel. Toen we uitstapten in Halsteren, bleek er een heerlijk windje te staan. En dus startten we vol goede moed de voorbereidingen. We verschoven wat tafels en stoelen zodat er ruimte kwam voor de luchtbedden, we maakten het e.e.a. schoon en laadden de boodschappen en andere kampspullen uit. Jeetje wat hadden we weer veel bij ons, ik zag zelfs een rollator en rolstoel, maar ook opblaasboten, waterpistolen en een barbecue. Ik begon me af te vragen wat ons dit weekend allemaal te wachten stond….

 

Maar heel veel tijd om daarover na te denken had ik niet. De vrijdagavond tocht moest worden uitgezet. Waterflesje, plakband, nietmachine en kaartjes mee en lopen maar. We waren al snel klaar en er was even contact met Rozenburg. Het was stil bij de Rozet op het tijdstip van vertrek. Maar gelukkig, iedereen stond bij de Rozenburcht. Voor het eerst de locatie van het vertrek naar ons kamp.

 

In de bus vloog de tijd voorbij, dankzij een jungle geluiden en vragenspel. De kampleiders lieten zich van hun beste kant horen, met de mooiste dierengeluiden. Was het de kakketoe van Moniek, of de lama van Steven? De kinderen moesten er allerlei vragen over beantwoordden. Er kan er maar één de winnaar zijn en dus werd Norick de koning van dit spel.

 

De bus dropte de kinderen op een parkeerplaats en na een snelle drinkpauze startte de tocht naar het kamphuis. Per groepje moesten er eerst 7 voorwerpen gezocht worden, waaronder een luier, stuk laken, glazen flesje en elastieken. Dankzij de olifant-, slang- en berenkaartjes werd de route naar Marijanne gevonden. Zij had voor elke groep een opdrachtenblad en stuurden de groepen verder naar het kamphuis. Onderweg moesten zij met de voorwerpen opdrachten uit voeren. En zo kwam iedereen met een katapult, veldboeketje, modderafdruk en nog veel meer onderdelen aan bij het kamphuis.

 

Na een korte rondleiding werden de luchtbedden opgepompt en slaapzakken uitgerold. Snel weer naar beneden voor een kort voorstelrondje van de leiding. Dit jaar waren Nienke, Sharon en Lianne voor het eerst als leiding mee i.p.v jeugdlid en voor Peter was het helemaal een vuurdoop voor zijn eerste Voverokamp.

 

Inmiddels was het donker geworden en in het bos rondom het kamphuis waren stukjes van stripverhalen verstopt. Elke groep moest zijn eigen stukjes vinden om zo een compleet stripverhaal te kunnen maken. Helaas waren sommige stukjes te goed verstopt en ook in het licht van zaterdagochtend is niet alles gevonden. Wel kon iedereen een stripverhaal compleet maken. Het was de hoogste tijd voor de jongste jeugd om naar bed te gaan.

 

De middelste groep ging nog even rond middernacht met een bootje varen. Er waren namelijk flessen met lichtgevende staafjes in het meer aangetroffen en die konden daar natuurlijk niet blijven. Eén voor één werden ze naar de kant gehaald. De oudste jeugd ging ook nog even aan de slag. Rondom hetzelfde meer, waren er allerlei opdrachten te doen, waarmee ze codes konden verdienen. Met deze codes konden ze uiteindelijk de slotjes los maken waarmee ze als een slang aan elkaar gebonden waren. Uiteindelijk kropen ook deze jeugdleden in hun slaapzak. Een warme nacht volgde.

 

Toen we op zaterdagmorgen wakker werden, scheen de zon alweer volop. Snel dus de korte broek aan. Er moesten namelijk ballonnen met aanwijzingen gewonnen worden. De eerste was al snel verdiend en naast de leiding had nu iedereen een kampshirt aan want de jeugdleden hadden deze zelf mogen maken. Na spellen als ‘haal Mowgli uit de jungle’, ‘het kokosnoten gooien’ en de ‘springende aapjes’ waren er nog 6 ballonnen gewonnen. We aten een boterham bij de kampvuurkuil en gingen op weg naar het dorp. Onderweg werden en nog 2 ballonnen gewonnen. Het was al met al een heel gezellig gezicht al die gekleurde ballonnen die de groepjes met zich mee droegen.

 

Daarna werd in het dorp pas duidelijk wat er met de ballonnen moest gebeuren. In elke ballon zat een aanwijzing, die verwees naar een bepaalde locatie en persoon in het dorp. En ineens werd duidelijk waarom er een non bij de kerk stond, een man in zwembroek in de etalage van de hema zat en waarom die man in een rolstoel bij het verzorgingstehuis zo op iemand van de leiding leek. We deden na jaren weer eens een vossenjacht. Dat het inmiddels 28 graden was, mocht de pret niet drukken… Na afloop had iedereen eigenlijk gewonnen en dus kreeg iedereen een welverdiend ijsje. Snel terug naar het kamphuis, want het was de hoogste tijd voor een watergevecht!

 

Na de barbecue was het al snel donker en dus kon het zaterdagavondprogramma beginnen. De jongste jeugd mocht nu het meer op om de lege flessen met lichtstaafjes terug te halen naar de kant. De oudste jeugd ging in 2 groepen op weg in de alternatieve dropping. Ze konden op diverse plekken GPS coördinaten vinden of verdienen. En zo kwamen ze vanaf de plek waar ze gedropt waren, steeds dichter bij het kamphuis. Rond 3.00 uur was het wel genoeg en werd het laatste stukje van de tocht met de auto afgelegd. Na een broodje knakworst, dook ook de oudste jeugd de slaapzak in. Ondanks de warmte en vele indrukken was het al snel erg stil.

 

Zondagmorgen bleek het in de vroege ochtend geregend te hebben. Gelukkig was het daardoor iets opgefrist. We ontbeten en ruimden onze spullen op. Ook het kamphuis werd schoongemaakt. Rond het middaguur was het weer tijd voor leukere dingen. Halsteren heeft een buitenzwembad en het was nog steeds lekker weer. Het duurde dan ook niet lang voordat iedereen van de glijbaan ging of van de duikplank dook. De leiding gaf ook weer even acté de presence en gaf een demonstratie synchroonzwemmen. De jeugd was unaniem lovend over de prestatie en sommigen wilden daarna een workshop volgen. Het water bleef trekken en het was daarom ook bijna jammer dat de dame van het zwembad kwam melden dat de eerste snacks en patat klaar stonden. Na deze lekkere laatste maaltijd, moesten we terug naar het kamphuis. Hier stonden de ouders al klaar om ons weer naar Rozenburg te brengen. Een geweldig kamp was weer voorbij gevlogen.

 

Brabant je was weer geweldig met het leuke bos, de vriendelijke mensen, het geweldige kamphuis, het mooie weer en super zwembad.. Houdoe en heel graag tot volgende jaar!

 

Lianne, Madelon, Marijanne, Marijke, Michael, Moniek, Nienke, Peter, Nienke, Sharon, Steven en Johan

 

31 augustus 2016: Ode aan de Rozet

 

Rozet, Rozet daar sta je dan.

Ze zijn het nu dan toch echt van plan.

Het afscheid komt er steeds sneller aan.

Nooit meer zullen wij hier staan.

De verhuiswagen stond namelijk al voor de deur,

Het is daarom dat ik zo treur.

Nog één keertje kijken we achterom.

Ik vertel je, waarom ik zo graag bij je binnen kom.

 

De tribunes zijn straks niet meer gevuld.

Waar o waar blijft het tumult?

Ondanks de houten billen die je ons gaf,

was op jou zitten nooit een straf.

We zaten altijd dicht op het veld,

en konden bijna horen wat er door de coaches werd verteld.

Hierdoor leefden we volledig mee.

Hoe dat straks is? Nog geen idee.

 

Ook de beleving van op het veld staan, zal niet meer hetzelfde zijn,

want ondanks de continue slijtage was de vloer heel fijn.

Heel wat keren zag ik die ook van dichtbij,

op de grond liggen hoort er voor ons spelletje nu eenmaal bij.

Menig keer was je getuige van een heftige strijd,

 maar nu komt er een einde aan die tijd.

Nooit meer duik ik een geweldige bal van jouw vloer op.

Of blijf ik in het tussennet hangen, zodat ik wordt gestopt.

 

Meerder keren hebben we het tegen elkaar gezegd,

onze verlichting was echt nog niet zo slecht.

Nooit raakte er namelijk hierdoor een bal uit het oog,

en het plafond was voor elke pass voldoende hoog.

De ramen waren inmiddels dicht geschilderd voor de zon,

zodat die ons niet verblinden kon.  

Zo kijk ik nog één keer om me heen.

De Rozet is voor mij meer dan alleen maar wat steen.

 

Ontelbaar zijn de stappen die ik in deze hal heb gezet.

Steeds weer vanaf de achterlijn tot aan het net.

Maar ook in de ruimtes rondom de zaal.

Ja, dankzij mij zijn alle vloeren kaal.

Wat te denken van de ruimte waar we ons om konden kleden.

Ook die behoren nu tot het verleden.

Er was voldoende ruimte, voor meer dan één team.

En niemand die vanaf de zaal onze blote billen na het douchen kon zien.

 

Steeds hebben we een top 10 van douches gemaakt,

maar nooit is er een ander op de nummer 1 positie geraakt.

Jouw niet aflatende warme waterstroom met druk,

het was wekelijks ONS geluk.

 Het plafond en de tegels zagen er niet meer uit,

maar dat interesseerde me echt geen fluit.

Geen prikjesdouche of steeds stoppende waterstraal,

nee, in de Rozet was de douche, een topverhaal.

 

Als dan het warme water was weg gedampt,

en ik via de trap naar boven was gestampt,

werd daar een drankje voor me ingeschonken. S

oms moest het verlies er worden weggedronken.

Maar er werd ook op heel wat overwinningen geproost.

Want elk gewonnen punt verdient toch een toost?

Ondanks wisselende eigenaren en interieur,

gaf zelfs de kantine onze Rozet nog wat meer kleur.

 

Ja Rozet, de laatste jaren takelde je wat sneller af.

 Niet dat dat aan jou voor ons wat minder glans gaf.

Als we mochten spelen in jouw hal,

dan haalden we wat extra’s van stal.

 Je was ons thuis keer op keer,

maar de gemeente wil jou na zoveel jaren niet meer.

Nu heeft het laatste fluitsignaal geklonken,

en hebben we het laatste rondje op jou gedronken.

 

Nu jij echt definitief je deuren sluit,

 is het tijd voor een nieuw geluid.

En Rozenburcht zorg maar dat je er klaar voor bent,

dat er straks wordt gezongen, wordt gedoken en wordt gerend.

Je zult extra je best moeten doen,

als we in jouw zaal volleyballen volgend seizoen.

Want het zal nog wel even onwennig spelen,

omdat we nog geen verleden met elkaar delen.

 

We zijn klaar voor het afscheid van onze zaal.

We speelden hier al voor de laatste maal.

Er komt een einde aan een bijzondere periode.

En daarom, Rozet, verdien jij deze ode.

Niemand weet echt hoeveel ik je missen zal.

Je was voor ons een hele goede sporthal.

Want Rozet, Rozet wat was het fijn,

dat jij decennialang ons thuishonk wilde zijn!

 

25 augustus 2016: Spelregelwijzigingen

 

Er zijn een aantal spelregelwijzigingen dit seizoen. Met name die van de toegestane wissels, het schermen en de toss zijn de meest in het oog springende.

 

Voor de wedstrijd

* Bij de toss heeft het uitspelende team de eerste keuze (opslag of veld). Bij een eventuele 5e set heeft het thuisspelende team het recht om als eerste te kiezen.

 

Arbitrage

* Alleen bij aanwezigheid van een 2e scheidsrechter is de coach verplicht opstellingsbriefjes te gebruiken.

* Vanaf de 1e klasse en lager is de scheidsrechter niet verplicht om na elke rally alle tekens te geven. Het speelveld aanwijzen van het team dat de volgende service uitvoert is voldoende. Aanvoerders mogen vragen om uitleg, waarna het teken alsnog kan worden getoond.

 

Service en schermen

* Is de vrije ruimte achter het speelveld minder dan 2 meter, mag je bij het serveren met één voet in het veld staan of afzetten. Is de vrije ruimte 2 meter of meer, gelden de gewone regels

* Schermen, individueel of in een groep, mag niet. Er moet tenminste een armlengte afstand zijn tussen spelers van het serverende team en achterspelers mogen niet in de ‘vrij zicht’ ruimte van de voorspelers gaan staan. De balbaan is niet van belang bij de beoordeling van het scherm door de scheidsrechter

 

Voetfouten

* Het raken van het veld van de tegenstander, met welk lichaamsdeel dan ook, in een actie met de bal is niet toegestaan. Daarentegen is het niet fout om het veld van de tegenstander te raken als er geen bal bij betrokken is en het niet hinderlijk is voor de tegenstander.

* Het aanraken van de middenlijn is wel toegestaan Bal terug halen uit de vrije zone Zodra de bal buiten de antennes het net passeert, is de bal uit. De bal terug halen uit de vrije zone van de tegenstander is niet toegestaan.

 

Wedstrijdonderbrekingen

* Een time-out duurt maximaal 30 seconden. Wanneer het aanvragende team en de officials eerder klaar zijn, worden de 30 seconden niet vol gemaakt.

* Tijdens de time-out hoef je niet per sé buiten het veld te staan. De teams zijn verantwoordelijk voor het niet achterlaten van drinkflesjes en natte plekken op het speelveld. Het gebruik van een bal tijdens de time-out blijft niet toegestaan.

* Na het laatste fluitsignaal van een set hoeven teams niet meer via het opstellen op de achterlijn naar de andere speelhelft te lopen. Wel loop je om de netpaal heen, niet onder het net door.

 

Wissels

Ongeacht het aantal wisselspelers heeft ieder team altijd recht op zes wissels per set. Een wisselspeler mag meerdere keren gewisseld worden voor een veldspeler. De veldspeler moet wel weer terugkeren in het veld voor de wisselspeler die hem vervangen heeft.

 

Voorbeeld: basis spelers #1, #2, #3, #4, #5, #6 wisselspelers #7, #8

#1 eruit voor #7 bij de stand 19-19 (1e wissel)

#7 eruit voor #1 bij de stand 20-19 (2e wissel)

#3 eruit voor #7 bij de stand 21-21 (3e wissel)

 #1 eruit voor #8 bij de stand 21-22 (4e wissel)

#8 eruit voor #1 bij de stand 21-23 (5e wissel)

#7 eruit voor #3 bij de stand 23-23 (6e wissel)

 

Uitzondering: Voor A-, B- en C-jeugd 1e klasse en lager geldt deze regel niet. De huidige wisselregel blijft van kracht.

 

21 augustus 2016: We mogen weer!!!   

Zo’n beetje iedereen is weer terug van vakantie, de scholen gaan weer beginnen, de fantastische prestaties van het Nederlands damesvolleybal team liggen weer achter ons en dus het is de hoogste tijd om zelf ook weer in beweging te komen.

En dat kan bij ons volop vanaf aanstaande dinsdag (20.00 uur) en donderdag (18.00 uur) want dan beginnen de trainingen weer. En wel in ons nieuwe onderkomen in de Rozenburcht waar nog een aantal kleine dingen aangepast moeten worden.

Zo behoeft bijvoorbeeld de indeling van de kleedkamers nog wat aandacht, reden waarom we voorlopig de volgende indeling aanhouden op donderdagavond: Meisjes en dames in kleedruimtes 1 en 2 (de achterste kleedruimtes in de gang) en de jongens en heren in kleedruimtes 3 en 4. Op dinsdag bij de recreanten de dames in 1 en de heren in 3. De trimgroep gebruikt dan de ruimtes 2 en 4.

De jeugd gaat komende vrijdag al weer direct op kamp (), vertrek vanaf de Rozenburcht om 18.30 uur en op zaterdag is een open middag van de Rozenburcht waarvoor jullie een huis-aan-huis krant hebben ontvangen of binnenkort nog gaan ontvangen. Volop activiteiten dus al direct aan het begin van het seizoen waarin we jullie heel veel spelplezier wensen.

13 juli 2016: Nieuw onderkomen van Vovero   

Vanaf het seizoen 2016/2017 gaat Vovero trainen en spelen in een nieuwe locatie. De nieuwe Rozenburcht aan de Zuidzijde 35 zal na de zomervakantie ons nieuwe thuishonk zijn.

 16 mei 2016: Algemene Ledenvergadering

 

Komende donderdag 19 mei wordt in de restauratie van de Rozet om 20.00 uur de halfjaarlijkse ledenvergadering gehouden. Alle leden hebben inmiddels een uitnodiging en notulen van de vorige vergadering ontvangen via de mail. De ALV is toegankelijk voor alle leden en ouders van jeugdleden. Stemrecht hebben volgens de statuten alleen leden die de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt. Na de ALV wordt er gewoon getraind.

 

16 mei 2016: Inschrijving jeugdkamp

 

Met enige vertraging is nu dan toch de inschrijving van het Vovero Jeugdkamp begonnen.

 

Dit jaar voor het eerst digitaal. Klik op deze link Inschrijfformulier Vovero Jeugdkamp en je krijgt het formulier te zien dat je online in moet vullen. Na het invullen ontvang je een bevestiging op je scherm. Vergeet niet dat je inschrijving pas volledig is, als we ook het bedrag op de rekening van Vovero (NL20 INGB 0003 1707 84) hebben ontvangen o.v..v. Jeugdkamp 2016 en je naam. De inschrijving sluit op 18 juni a.s.

 

Mocht je problemen hebben met het inschrijven of mocht je andere vragen hebben, dan kan je de kampleiding bereiken via de trainingen op donderdagavond of via jeugdkamp@vovero.nl

 

“Het gillen in het bos bij de spooktocht voor de oudere jeugd klinkt soms nog in mijn oren. Maar dan denk ik gewoon even terug aan het lieve egeltje dat we tegenkwamen bij de dropping. Of aan het geweldige weer waardoor de spellen van zaterdag overdag nog leuker waren. Eigenlijk was er niets niet leuk aan het kamp van vorig jaar. Ik ben benieuwd of we het dit jaar weer kunnen overtreffen. Aan ons zal het in ieder geval niet liggen en als jij er ook bij bent zal het zeker weer heel leuk zijn. Schrijf je je snel in?”

 

Tot ziens! Johan, Kris, Lianne, Madelon, Marijanne, Marijke, Michael, Moniek, Nienke, Peter, Sharon en Steven

 

2 mei 2016: Leen Neleman overleden

 

Vandaag bereikte ons het bericht dat oud Vovero lid Leen Neleman afgelopen vrijdag op 75-jarige leeftijd is overleden. Een markante persoonlijkheid met een uitgesproken mening die in de jaren zeventig en tachtig veel van zijn tomeloze energie in de vereniging heeft gestoken. Wij wensen Rineke, Corien, Rosa, Fee, Siene en overige familieleden en vrienden veel sterkte in deze moeilijke periode.

 

Leen Neleman

 

Schaakgedicht van Leen

 

Heldhaftig,

Keurig naast elkaar in het gelid.

Overzichtelijk,

De ene kant in ‘t zwart, de andere kant in ‘t wit.

 

Tegenover elkaar,

Aan de randen van het bord.

Bepaald is al,

Dat ‘t winnen, remise of verliezen wordt.

 

Onvermijdelijk,

We weten maar vergeten het.

Noodlottig,

Verschoven, geslagen, schaak en mat gezet.

 

We zijn stukken op een schaakbord,

Roosje!

Aan het eind doen ze ons netjes in ‘t

Houten doosje.

 

(Gedicht voor zijn kleindochter Roos)

 

24 april 2016: Trainingen

 

Een bericht over de trainingen in de komende periode nu de competitie is afgerond.

 

Dinsdag 26 april: Training recreanten en Heren 1

Donderdag 28 april: Training senioren, i.v.m. vakantie zijn er geen jeugdtrainingen

Dinsdag 3 mei: Training recreanten en Heren 1

Donderdag 5 mei: Geen training, sporthal gesloten

 

In het restant van de maand mei wordt regulier getraind met de laatste verwachte training in de Rozet op 26 mei. Op 27 mei wordt als het goed is de Rozenburcht opgeleverd. In verband met de verhuizing zijn er vooralsnog geen trainingen op dinsdag 31 mei en donderdag 2 juni.

 

Om aan de nieuwe zaal te wennen trainen we voor de zomervakantie nog 2 keer in de Rozenburcht:

Dinsdag 7 en donderdag 9 juni

Dinsdag 14 en donderdag 16 juni

 

Mocht de oplevering van de Rozenburcht een week later zijn dan trainen we ook nog op dinsdag 21 en donderdag 23 juni. Mocht dat zo zijn dan informeren we jullie verder.

 

Na de vakantie starten we dan weer op dinsdag 23 en donderdag 25 augustus.

 

24 april 2016: Twee kampioensteams

 

Dit seizoen kent Vovero 2 kampioenen: Het recreanten Mix-1 team én het Meisjes A team dat in de competitie slechts 1 set moest afstaan. Beide teams van harte gefeliciteerd!

 

 

 

13 april 2016: Rozet, Rozet wat was het fijn, dat jij decennia lang ons thuishonk wilde zijn

 

 

Vele sportverenigingen hebben goede herinneringen aan sporthal De Rozet, waar wedstrijden, toernooien uitvoeringen en andere activiteiten plaatsvonden. Maar niet alleen de sporters zelf beleefden goede avonturen. Ook de toeschouwers hebben wat broeken versleten op de banken van de tribune.

 

Nu is het bijna zover: sporthal De rozet gaat dicht. Vandaar dat het tijd is voor een degelijk afscheid.

 

Dit afscheid zal plaatsvinden op zaterdag 21 mei 2016 en zal tot zondag 22 mei duren. Als volleybalvereniging Vovero zijnde hebben wij het initiatief genomen om dit afscheid te gaan vieren. Dit gaan we doen voor de jeugd t/m 14 jaar van 16.00 uur tot 18.00 uur. Er zal gevolleybald worden en er zullen verschillende andere activiteiten worden georganiseerd. Dit zal afgesloten worden met het gezamenlijk eten.

 

Voor de mensen vanaf 15 jaar zal er op één volleybalveld constant, 12 uur lang, alternatief gevolleybald worden. Dit betekent dat er de hele nacht door gegaan moet worden. Het startschot klinkt om 20.00 uur en deze marathon eindigt om 8.00 uur. Om het de hele nacht vol te kunnen houden zal er constant gerouleerd worden. Tussen de deelname aan het volleyballen door kunnen er andere activiteiten worden gedaan.

 

Vovero nodigt volleyballers, oud volleyballers en iedereen die affiniteit heeft met volleybal uit deel te nemen. Verder is iedereen van harte uitgenodigd om deze deelnemers aan het nachttoernooi te komen aanmoedigen. Om een indeling te maken voor dit toernooi kun je jezelf opgeven door een mail te sturen naar: afscheidrozet@hotmail.com.

 

21 januari 2016: Zaaldienst ingedeeld tot einde seizoen

 

De zaaldienst indeling tot en met het einde van het seizoen is beschikbaar. Je ontvangt een week voor je zaaldienst automatisch een herinnering maar je kunt nu alvast je agenda bijwerken. Kun je niet dan zul je zelf voor vervanging moeten zorgen door bijvoorbeeld te ruilen.

 

7 januari 2016: Triest bericht

 

Vandaag bereikte ons het trieste nieuws dat de oud-voorzitter van Spivo uit Spijkenisse, Karl Meijer, gisteren onverwachts overleden. Ondanks zijn leeftijd van 81 jaar was Karl altijd zeer betrokken en geïnteresseerd in het volleybal en Spivo natuurlijk in het bijzonder. Karl is overleden aan een hartstilstand en laat vrouw Thea, kinderen en kleinkinderen in verslagenheid achter. Het bestuur en de leden van Vovero wensen de familie en vereniging veel sterkte bij het dragen van deze zware last.

 

 Karl Meijer

 

Meer informatie over het afscheid van Karl op www.spivo.nl

 

 

24 december 2015: Fijne feestdagen

 

 

20 december 2015: Trainingen komende kerst periode

 

Dinsdag 22 december: Geen trainingen, van 20.00 tot 22.00 uur schaatsen vanaf B-Jeugd (zie onderstaand bericht)

Donderdag 24 december: Geen trainingen

Dinsdag 29 december: Geen trainingen

Donderdag 31 december: Geen trainingen

Dinsdag 5 januari: Reguliere trainingen

Donderdag 7 januari: Reguliere trainingen

 

20 december 2015: Vovero op glad ijs

 

Zoals jullie weten is er ook dit jaar weer een ijsbaan in Rozenburg. Wij hebben de baan op dinsdag 22 december tussen 20.00 en 22.00 uur speciaal voor Vovero leden vanaf de B-Jeugd gereserveerd. Vovero betaalt de toegang; drankjes en schaatshuur (€ 4,50) zijn voor eigen rekening. Dus kom gezellig met zijn allen schaatsen, een warme chocolademelk drinken of een glühwijntje. Je bent ook welkom als je de ijzers niet wilt onderbinden maar wel de gezelligheid wilt meepikken. Een schaatspartner meenemen (die geen Vovero lid is) mag maar daar betalen wij de toegang (€ 2,50) niet voor.

 

28 oktober 2015: Algemene ledenvergadering

 

Op dinsdag 24 november om 19.30 vindt de algemene ledenvergadering plaats in de restauratie de 'de Rozet'. Klik hier voor de uitnodiging en hier voor de notulen van mei 2015.

 

9 oktober 2015: Week van de scheidsrechter

 

Dit weekend staat (weer) in het teken van de week van de scheidsrechter. Een extra bedankje voor de vrouw of man op de bok die het mogelijk maakt dat een ieder zijn wedstrijdje kan spelen is zeker op zijn plaats!

 

20 augustus 2015: Belangrijkste spelregelwijzigingen

 

Netfout is weer netfout

 

Het aanraken van het net tussen de antennes is fout, gedurende de actie om de bal te spelen. De actie om de bal te spelen houdt o.a. in, bij het opspringen, tijdens de aanvalsslag (of een poging daartoe) en bij het landen. (11.3.1).

Spelers die dicht bij de bal zijn als die wordt gespeeld of spelers die een poging doen om de bal te spelen, worden beschouwd alsof zij de bal hebben gespeeld. Dus ook als zij zelf geen contact met de bal hebben gehad. (11.4.4).

Het aanraken van het net tijdens het spelen van de bal of een poging daartoe, is weer gewoon fout. Er bestaat geen verschil meer tussen het raken van de bovenkant of de onderkant van het net.

 

Er is wel een aatal uitzonderingen. * Het onopzettelijk aanraken van het net met het haar is niet fout, tenzij bijv. een paardenstaart verstrikt raakt in het net. * Als je je om moet draaien om een bal te spelen die niet in jouw buurt is en je raakt het net, is dit ook niet fout omdat de bal niet in jouw buurt is.

 

Wedstrijdshirt aantrekken vóór het inslaan aan het net

 

Het moment van het aantrekken van het wedstrijdshirt wordt verschoven van vlak voor het begin van de wedstrijd naar tijdens de toss wanneer de spelers toch niet mogen inslaan zonder toestemming van de scheidsrechter.

 

Nu is het vaak zo dat de scheidsrechter vlak voor het begin van de wedstrijd de shirtnummers wil vergelijken met het wedstrijdformulier. Dat stoort het voorbereidende praatje van de coach na het inspelen. De scheidsrechter kan nu tijdens het inslaan de shirtnummers met het wedstrijdformulier vergelijken. Zo wordt een werkbare situatie voor de scheidsrechters gecreëerd, wat weer een positief effect heeft voor de verstandhouding scheidsrechters-coach. Voor iedereen een win-win situatie.

 

19 augustus 2015: We mogen weer!!

 

Het Vovero hok is opgeruimd; de nieuwe shirts voor degenen die nog geen shirt hadden liggen bij de drukker; de ballen zijn opgepompt. Kortom, we zijn weer klaar voor het nieuwe seizoen. Een seizoen dat nogal wat flexibiliteit van een ieder zal vergen; zowel op sportief gebied bij een die teams waar de bezetting krap is als in algemene zin bij de verhuizing naar de Rozenburcht.

 

Als bestuur hebben we er in ieder geval weer veel zin in en we verwelkomen jullie graag op de eerste trainingen op dinsdag 25 en donderdag 27 augustus.

 

1 juni 2015: Laatste trainingen voor de zomervakantie

 

De laatste trainingen van dit seizoen zijn op dinsdag 23 en donderdag 25 juni. Na de zomervakantie zien we jullie graag terug op dinsdag 25 en donderdag 27 augustus. De eerste competitie wedstrijden zijn dan al op zaterdag 19 september (thuis).

 

13 mei 2015: Hemelvaartdag geen trainingen

 

Morgen, donderdag 14 mei 2015, is de sporthal gesloten in verband met Hemelvaartdag. Er zijn daarom geen trainingen.

 

29 april 2015: Op zoek naar uitbreiding selectie

 

Om onze herenselectie uit te breiden zijn wij op zoek naar volleyballers op minimaal eerste klasse niveau die willen presteren maar na de wedstrijd ook de minder serieuze kant van het spelletje willen beleven. Interesse? Neem contact op met Arthur op 06-20249906.

 

29 april 2015: Promofilmpje bij Plus

 

Mocht je in de Plus komen schrik dan niet als je daar jezelf plotseling in beeld ziet langskomen. Er draait momenteel een promofilmpje van ons op de nieuwe videowall van Plus Rozenburg.

 

29 april 2015: Geen training op 5 mei

 

Komende dinsdag 5 mei is de sporthal gesloten en vervallen de trainingen voor de Recreanten en Heren 1. Donderdag 7 mei wordt wel gewoon getraind behoudens jeugdteams waar i.v.m. de vakantie afspraken mee zijn gemaakt.

 

28 april 2015: Heren 'best of the rest'

 

Na de onfortuinlijke derde set tegen Volley Zuid afgelopen zaterdag in de P/D wedstrijden zijn de heren afhankelijk zijn van het vrijkomen van plaatsen in de eerste klasse. Vovero is dan wel van alle verliezers als beste geklasseerd maar het blijft even afwachten.

 

13 maart 2015: Bezoek van oud international Janneke van Tienen zeer succesvol

 

Het bezoek dat 340-voudig international Janneke van Tienen aan Vovero bracht gisteravond was bijzonder succesvol. De libero verraste de A-jeugd met een pittige warming-up, gaf heel wat aanwijzingen en vond het leuk om met zowel de jeugd als dames 1 mee te trainen. Na afloop was er volop gelegenheid tot het maken van foto's.

 

 

9 maart 2015: Afscheid

 

Vandaag hebben we onder grote belangstelling afscheid genomen van Sytze de Jong. Sytze was pas 49 jaar oud toen hij dinsdag 3 maart kwam te overlijden.

 

 

31 december 2014: Jaarwisseling

 

Het bestuur van Vovero wenst jullie een fijne, veilige jaarwisseling en een sportief, gezond en gelukkkig 2015.

 

 

 

29 december 2014: 8 uur van Rozenburg

 

Komende zaterdag 3 januari is het weer zover. Een team van enthousiastelingen zal namens Vovero weer gaan deelnemen aan de zwemestafette georganiseerd door de stichting IVOR in zwembad de Zeehond. Vanaf 10 uur zal het goede doel weer gesteund worden voor de vluchtelingen opvang in Rozenburg. De zwemploeg is er klaar voor en enthousiaste aanmoedigingen zijn natuurlijk altijd welkom!

 

Graag zien we jullie dan ook in de loop van de dag in het zwembad om onze zwemmers toe te juichen. 8 uur zwemmen is niet niks en daarom is mentale steun hard nodig.

 

30 november 2014: Meisjes A1 kampioen

 

Het kon eigenlijk niet meer mis gaan afgelopen vrijdagavond. Alle eerdere wedstrijden waren gewonnen, ook van de nummer 2 Spirit, maar in theorie kon Spirit nog steeds het kampioenschap van de meiden van Vovero afsnoepen. 3 sets tegen Voleco zouden voldoende zijn om zeker te zijn van de 1e plek in de eerste helft van het seizoen.

En direct vanaf het begin van de wedstrijd lieten de meiden merken niet te twijfelen aan de missie. Voleco werd volkomen kansloos gelaten en met een klinkende 4-0 overwinning werd de verwachte titel dan ook verzilverd.

 

Helaas konden Nikki, Daphne en Allanah niet aanwezig zijn en moet Lianne de wedstrijd langs de kant meemaken maar vervangsters Floor en Anouska speelden een prima wedstrijd en lieten zien dat het met de opvolging wel goed zit.

 

Komende donderdag, 4 december, wordt het team om 19.00 uur gehuldigd in de Rozet.

 

 

21 oktober 2014: Familetoernooi

 

Op zondag 16 november organiseren we weer het traditionele Familietoernooi. Dit keer alweer voor de 15e keer met als thema "Circus". Schijf je in via de link rechtsboven; maximaal 3 (oud) volleyballers per team.

 

18 september 2014: Zaaldienst schema eerste wedstrijden

 

Het is altijd weer redelijk puzzelen maar de eerste 2 thuiswedstrijden zijn opgenomen in het zaaldienstschema. Zoals gebruikelijk ga je een week voor je zaaldienst weer een mail ontvangen maar uiteraard kun je zelf ook kijken in het schema. En zoals altijd: onderling ruilen is prima maar zal niet worden bijgehouden; je zult dit zelf in de gaten moeten houden.

 

10 september 2014: Uitgifte nieuwe wedstrijdshirts

 

Eindelijk is het zo ver, vanaf morgenavond gaan we de nieuwe wedstrijdshirts distribueren in de sporthal. Bij uitgifte vragen we je te tekenen voor ontvangst.

Voor de CMV, C-jeugd en B-jeugd vragen we de ouders om dit ontvangstformulier te tekenen.

Daarnaast ontvang je een wasvoorschrift en we vragen je nadrukkelijk dit wasvoorschrift te volgen.

De shirts (en eventueel bestelde shorts) worden uitgegeven aan de tafel in het halletje van de sporthal volgens het volgende schema:

 

CMV, Jongens C:

Donderdag 11 september vóór de training (17.45 – 18.00 uur) of na de training (19.30 – 19.45 uur)

 

Meisjes A1, Meisjes A2, Meisjes B, Meisjes C:

Donderdag 11 september vóór de training (18.30 - 19.00 uur)

 

Dames 1, Dames 2, Heren 2:

Donderdag 11 september vóór de training (20.00 – 20.30 uur) of na de training (22.30 – 22.45 uur)

 

 Heren 1:

Dinsdag 15 september vóór de training (20.45 – 21.00 uur) of na de training (22.30 – 22.45 uur)

 

Recreanten:

Dinsdag 15 september vóór de training (19.45 – 20.00 uur) of na de training (21.30 – 21.45 uur)

 

Bij deze het verzoek aan de ouders van de CMV, C- en B jeugd om op genoemde tijden het shirt in ontvangst te nemen. Mocht U onverhoopt verhinderd zijn laat het ons dan even weten, dan zoeken we naar een passende oplossing.

 

Mochten zich problemen voordoen met het shirt laat het ons dan direct weten. 

 

24 augustus 2014: We gaan weer beginnen!!!

 

Komende dinsdag starten de trainingen weer. Om 20.00 uur zijn het de recreanten die de vloer van sporthal 'de Rozet' weer van de nodige zweetdruppels gaan voorzien. Donderdag gevolgd door de jeugd vanaf 18.00 uur en daarna de senioren vanaf 20.30 uur.

 

20 juli 2014: A-jeugd krijgt clinic bij Beach Club Rotterdam

 

Afgelopen donderdag waren 13 jeugdleden present bij een clinic beachvolleybal op de velden van Beach Club Rotterdam in Nesselande gegeven door eredivisie speler Richard de Kogel. Met veel enthousiasme werd de strijd aangegaan met het zand, de zon en de wind die van beachvolleybal toch wel een heel ander spelletje maken dan zaalvolleybal. Zie hier de video.

 

Na anderhalf uur trainen in het zand werd Richard onder het genot van een welverdiend ijsje bedankt voor zijn inspanningen.Volgend jaar zullen we hopelijk niet zo ver hoeven te reizen om te kunnen beachen. Dan is als het goed is het beachveld in Rozenburg klaar en bespeelbaar.

 

10 juli 2014: ????

 

Er hangt een verrassing in de lucht voor de oudste jeugd.....Blijf ons volgen op de site en op Facebook.

 

10 juli 2014: Shirts uitzoeken   

 

Voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Binnengekomen nieuwe shirts voorbereiden voor de drukker.

 

 

Lijkt een chaos maar komt heus goed.

 

28 juni 2014: Vakantiestop

 

De trainingen voor dit seizoen zitten er weer op. We starten weer op dinsdag 26 en donderdag 28 augustus. Iedereen een fijne vakantie gewenst.

 

28 juni 2014: Worldleague Nederland-Tsjechië

 

Zaterdag 5 juli gaan we met een grote groep (38!) naar het topsportcentrum om deze wedstrijd te bekijken. Vertrek is om 13.20 uur bij sporthal 'de Rozet'. En een oranje shirt is wel zo feestelijk.

 

16 juni 2014: Nieuwe shirts besteld in Italië

 

Vandaag ontvingen wij de bevestiging dat de nieuwe Vovero shirts in de maak zijn. De fabriek in Modena (Italië) verwacht zo'n 4 tot 6 weken met de fabricage bezig te zijn. Daarna gaan de shirts naar Venneker waar ze bedrukt zullen worden. Voor de eerste wedstrijddatum (20 september) moet alles dan netjes voor elkaar zijn.

 

2 juni 2014: Pouleindelingen 2014/2015 voor senioren en jeugd (excl. CMV) bekend

 

Alleen Dames 2 speelt met indelingsletter G wat een kleine afwijking in het programma betekent welke nog nader bekeken wordt.

 

Dames 1e Klasse A

A : Fusion - Rotterdam

B : Bernisse - Heenvliet

C : Volley2B 3 - Bergschenhoek

D : Move4U - Vlaardingen

E : MVC - Maassluis

F : DVO 2 - Oud-Beijerland

G : Flits - Papendrecht

H : Vovero - Rozenburg zh

I : V=Volley - Rotterdam

J : Volley Voorne - Brielle

K : RVC/Libanon ' 3 - Rotterdam

L : King Software 6 - Capelle ad IJssel

 

Dames 2e Klasse A

A : Apollo - Numansdorp

B : Fusion 3 - Rotterdam

C : Intermezzo - Middelharnis

D : Erasmus Volle 2 - Rotterdam

E : Hou Stand - Rotterdam

F : DVO 3 - Oud-Beijerland

G : Vovero 2 - Rozenburg zh

H : Volley Zuid 4 - Rotterdam

I : Volley Voorne 2 - Brielle

J : Yum - Hoogvliet

K : Ibis - Hellevoetsluis

L : Forza Schouwe 2 – Bruinisse

 

Heren 1e Klasse A

A : Ibis - Hellevoetsluis

B : Bernisse - Heenvliet

C : Caribbean Smash - Rotterdam

D : Sliedrecht Sp 5 - Sliedrecht

E : Move4U 2 - Vlaardingen

F : King Software 4 - Capelle ad IJssel

G : Volley2B - Bergschenhoek

H : Vovero - Rozenburg zh

I : Volley Zuid 2 - Rotterdam

J : Volley Voorne - Brielle

K : RVC/Libanon ' 2 - Rotterdam

L : Spirit 2 – Barendrecht

 

Heren 3e Klasse A

A : Bernisse 2 - Heenvliet

B : Erasmus Volle 3 - Rotterdam

C : DVO 3 - Oud-Beijerland

D : BeneVia 4 - 's-Gravendeel

E : Hou Stand 3 - Rotterdam

F : MVC 3 - Maassluis

G : VVG-Hollemare - Zwartewaal

H : Vovero 2 - Rozenburg zh

I : Move4U 4 - Vlaardingen

J : Yum 2 - Hoogvliet

K : WIK/Univé 6 - Groot-Ammers

L : Apollo - Numansdorp

 

Meisjes A 1e Klasse A 1e helft

A : Intermezzo - Middelharnis

B : DVO 2 - Oud-Beijerland

C : Molenwiek'74 - Nieuw-Lekkerland

D : Move4U - Vlaardingen

E : Spirit - Barendrecht

F : -

G : Voleco 2 - Ouderkerk IJssel

H : Vovero - Rozenburg zh

I : Volley Voorne 2 - Brielle

J : Smash'66 2 - Alblasserdam

K : Fusion 2 - Rotterdam

L : Kriekel – Goedereede

 

Meisjes A 1e Klasse B 1e helft

A : WIK/Univé 2 - Groot-Ammers

B : -

C : OKK '70 2 - Hardinxveld-Gies.

D : Move4U 2 - Vlaardingen

E : Vollido - H-I Ambacht

F : Volley Meerkerk - Meerkerk

G : DVO 3 - Oud-Beijerland

H : Vovero 2 - Rozenburg zh

I : Sliedrecht Sp 3 - Sliedrecht

J : Volley Zuid - Rotterdam

K : King Software 2 - Capelle ad IJssel

L : Flits – Papendrecht

 

Meisjes B 1e Klasse B 1e helft

A : DVO 2 - Oud-Beijerland

B : Intermezzo - Middelharnis

C : Spivo 2 - Spijkenisse

D : Move4U - Vlaardingen

E : Vollido 2 - H-I Ambacht

F : Spirit - Barendrecht

G : Next Volley D 3 - Dordrecht

H : Vovero - Rozenburg zh

I : Sliedrecht Sp 3 - Sliedrecht

J : Volley Voorne - Brielle

K : Ibis - Hellevoetsluis

L : Apollo – Numansdorp

 

Meisjes C 1e Klasse A 1e helft

A : Intermezzo - Middelharnis

B : Volley2B 2 - Bergschenhoek

C : Spivo 2 - Spijkenisse

D : Hou Stand - Rotterdam

E : Move4U - Vlaardingen

F : Next Volley D 2 - Dordrecht

G : VVG-Hollemare - Zwartewaal

H : Vovero - Rozenburg zh

I : Volley Voorne - Brielle

J : Yum - Hoogvliet

K : Apollo - Numansdorp

L : Spirit – Barendrecht

 

Jongens C 1e Klasse B 1e helft

A : Intermezzo - Middelharnis

B : Intermezzo 2 - Middelharnis

C : Move4U - Vlaardingen

D : Sliedrecht Sp 2 - Sliedrecht

E : Vollido - H-I Ambacht

F : VVG-Hollemare - Zwartewaal

G : Volley2B - Bergschenhoek

H : Vovero - Rozenburg zh

I : City Bril Krimp - Krimpen ad IJssel

J : King Software V - Capelle ad IJssel

K : Volley Voorne - Brielle

L : Apollo - Numansdorp

 

1 juni 2014: Feestavond op 28 juni

 

Op zaterdag 28 juni om 20.00 uur organiseren we weer de traditionele Vovero feestavond in de restauratie van ‘de Rozet’. Thema dit jaar is (hoe kan het ook anders): BRASIL!!

 

Mocht de Nederlands voetbalploeg als tweede eindigen in de poule spelen zij om 18.00 uur de achtste finale. Mogelijk dat we daar het programma op aanpassen en vanaf 18.00 eerst oranje kijken.

 

Wij zullen er alles aan doen om er een geslaagde avond van te maken waarbij jullie aanwezigheid een eerste voorwaarde is, we hopen dan ook dat jullie massaal aanwezig kunnen zijn. Gepaste thema kleding (in ieder geval zomers!) draagt in hoge mate bij aan de sfeer!

 

Partners zijn van harte welkom.

 

19 mei 2014: Vovero bij opening Calandpark

 

Op zaterdag 17 mei werd om 11.00 al begonnen met de start voor deze dag; spullen verzamelen bij de Rozet, inladen en op naar het Calandpark. In een aangegeven vak kon alles daar opgebouwd worden. Aangezien het zonnetje zou gaan schijnen, was aan alles gedacht; parasol, stoeltjes, veel drinken en zonnebrand. De bezoekers konden deze dag kennis maken met het spelletje volleybal en laten zien hoe hoog ze konden springen.

 

Gedurende de hele dag waren leden van Vovero aan het spelen en lieten zich van hun beste kant zien. Vovero-jeugd met ouders lieten zien dat volleybal leuk is voor jong en oud. Om 15.45 stond een demonstratiewedstrijd op de planning. Het publiek bestond voornamelijk uit Voveroleden en oud-leden. Altijd leuk dat zo'n evenement weer zorgt voor een soort reunie.

 

Het veld lag niet in het looppad waardoor niet iedereen Vovero kon vinden, jammer genoeg. De vrijwilligers hebben na het opruimen de dag afgesloten bij de pizzera met hier en daar wat verbrande gezichten.

 

Hoogtemeter tijdens opening Calandpark: Hoe hoog spring jij?
Maaike 2.05 meter
Robin 2.45 meter
Sharon 2.58 meter
Maaike 2.58 meter
Tycho 3.04 meter
Iris 2.54 meter
Rob 2.99 meter
Martin 2.68 meter
Simone 2.46 meter
Sam 2.05 meter
Petra 2.58 meter
Pauline 2.03 meter
Helen 2.59 meter
Jilles 2.19 meter
Nienke 2.95 meter
Fedde 2.08 meter
Zoë 2.06 meter
Anouk 2.31 meter
Sandra 2.31 meter
Boris 2.45 meter
Michelle 2.01 meter
Tyrn 2.35 meter
Maik 2.14 meter
Jason 2.41 meter
Elson 2.30 meter
 

 

11 mei 2014: Opening Calandpark

 

Op zaterdag 17 mei is de opening van het Calandpark. Verschillende verenigingen zijn daarbij aanwezig waaronder ook Vovero. Het programma ziet er als volgt uit:

 

13.00 - 13.15 openingshandeling en bekendmaking winnaars fotowedstrijd

13.15 - 14.00 harmonieorkest UDI

14.00 - 14.45 kids workshop: proefjes in het lab van EIC

14.00 - 14.15 demonstratie springploeg Excelsior (turnen)

14.15 - 14.45 radslagen en koprollen op de airtumblingbaan (turnen)

14:20 - 14.30 optreden Excelsior dansgroep

14.30 - 15.00 concert Rozenburgs Mannenkoor

15.00 - 15.45 kids workshop: proefjes in het lab van EIC

15.15 - 15.45 met de muziek mee, optreden dweilband

15.45 - 16.15 demonstratie volleybal

16.00 - 16.45 kids workshop: proefjes in het lab van EIC

16.00 - 16.30 workshop hip-hop/streetdance

16.30 - 16.45 optreden hip-hop/streetdane

16.15 - 16.35 tijdrit mountainbikers

16.40 - 16.45 bekendmaking prijswinnaars tijdrit raden

16.45 - 16.50 bekendmaking winnaars kleurwedstrijd

 

Vovero is hier aanwezig met een veld. Om 15.45 staan we erop voor een demonstratie. Tussendoor kunnen ook demonstraties gegeven worden en kunnen mensen kennis maken met volleybal. Vanaf 12.30 worden de eerste bezoekers verwacht dus rond 12.00 moet het veld worden opgezet. We zijn op zoek naar mensen die kunnen helpen met opbouwen van het veld, meedoen aan een demonstratiewedstrijd of op een andere manier willen laten zien hoe leuk volleybal is. Laat het Marijke weten door een mailtje te sturen en alvast bedankt!

 

11 mei 2014: Nog volop activiteiten

 

Het seizoen mag dan qua wedstrijden wel over zijn: we zitten zeker niet stil. Zo is er deze week de ledenvergadering (donderdag om 20.00 uur in 'de Rozet'), zijn we aanwezig op de opening van het Calandpark komend weekend en gebruiken de heren hetzelfde weekend voor het inmiddels traditionele Ardennen uitstapje in Stavelot.

 

5 mei 2014: Passen nieuwe shirts

 

Ja, ja, het gaat nu dan toch echt gebeuren… we krijgen nieuwe shirts. Dit is al eerder aangekondigd op de site. We willen graag dat iedereen in het nieuwe seizoen in het nieuwe shirt te bewonderen is. Daarom starten we in mei met de pas sessies en bestellen we in juni bij onze leverancier de shirts, zodat ze op tijd, in de juiste maat en met het juiste rugnummer beschikbaar zijn. In dit document is meer informatie te vinden over de manier waarop je kunt passen, hoe je de juiste maat aan ons moet doorgeven etc. Hieronder staan de pasmomenten die zijn vast gesteld. Arthur en/of Madelon zijn dan in de zaal aanwezig om je te helpen bij het passen.

 

Donderdag 8 mei 20.00 - 20.30 uur Senioren
Dinsdag 13 mei 19.45 - 20.00 uur Recreanten
    20.45 - 21.00 uur Heren 1
Donderdag 15 mei 18.30 - 19.00 uur Jeugd A/B/C
    19.00 - 19.30 uur CMV5
    19.30 - 19.45 uur Mix C
    19.30 - 20.00 uur Senioren/Recreanten (voor ALV)
    21.00 - 21.30 uur Senioren/Recreanten (direct na ALV)
Dinsdag 20 mei 19.45 - 20.00 uur Recreanten
    20.45 - 21.00 uur Heren 1
Donderdag 22 mei 18.30 - 19.00 uur Jeugd A/B/C
    19.00 - 19.30 uur CMV5
    19.30 - 20.00 uur Mix C
    20.00 - 20.30 uur Senioren
Dinsdag 27 mei 19.45 - 20.00 uur Recreanten
    20.45 - 21.00 uur Heren 1

 

Houd je zoveel mogelijk aan dit schema, dan gaat het passen het snelste. Kan je echt niet op één van de aangegeven data? Neem dan zeker even contact met ons op. Voor meer informatie of vragen, kan je contact opnemen via shirts@vovero.nl.

 

22 april 2014: Nieuwe shirts

 

De laatste competitieballen zijn geslagen en het wedstrijdshirt kan worden opgeborgen. En dit seizoen is dat niet alleen voor de zomerstop maar voor altijd. Het huidige shirt wordt namelijk vervangen door een nieuwe.

 

Door leveringsproblemen met het huidige shirt is in de algemene ledenvergadering van november al besloten dat we in het seizoen 2014-2015 te bewonderen zijn in nieuwe shirts.

 

Om de bestellingen goed te laten verlopen hebben we van de leverancier passhirts gekregen. Iedereen kan dan zijn eigen maat bepalen. De bijzonderheden volgen binnenkort, maar reken er vast op dat er tijdens een aantal trainingsavonden in mei een shirt gepast moet gaan worden. In juni willen we namelijk voor iedereen die volgend jaar competitie speelt een shirt bestellen. Dan zijn de shirts ruim op tijd voor de eerste wedstrijden in september. Houd de site en je email goed in de gaten zodat je van het laatste shirtnieuws op de hoogte bent.

 

22 april 2014: Vovero weer op Molenveld tijdens Koningsdag

 

Komende zaterdag, 26 april, zullen we op Koningsdag als Vovero weer aanwezig zijn op het Molenveld. We willen daar graag wat demonstraties gaan geven om te laten zien dat er ook gevolleybald kan worden in Rozenburg.

 

Het programma:

 

10.00 uur - opbouw veld; vrij volleyballen

12.00 uur - demonstratie jongste jeugd t/m C, daarna vrij volleybal

14.00 uur - demo oudere jeugd en senioren, daarna vrij volleybal

16.00 uur - opruimen

 

Arthur, Lianne en Sharon zullen een groot deel van de dag aanwezig zijn. Hulp van Vovero leden bij de demonstraties (half uurtje) wordt enorm op prijs gesteld :-).

 

22 april 2014: De laatste trainingen voor de vakantie

 

In tegenstelling tot vele andere verenigingen trainen wij door tot en met dinsdag 1 en donderdag 3 juli aanstaande. Daarna is er een korte vakantiebreak en pakken we de draad weer op dinsdag 26 en donderdag 28 augustus. Moet ook wel want op zaterdag 20 september worden alweer de eerste wedstrijden gespeeld.De indelingsletter is nog niet bekend maar klik hier voor het volledige schema.

 

14 april 2014: De ranglijsten

 

Alle resultaten zijn (eindelijk) bekend en Meisjes-A heeft, net als Jongens-A, een uitstekende tweede plek weten te bemachtigen.

 

Dames 2 werd al eerder kampioen, Heren 2 wordt keurig vierde en zowel Dames als Heren 1 handhaven zich in de eerste klasse met een 6e en 9e plaats.

 

Meisjes-B had het zwaar een niveau hoger en eindigde op een 10e plaats maar veel ervaringen rijker. Ook Jongens-C moest genoegen nemen met een bescheiden rol en werd tiende maar ook hier is de progressie duidelijk zichtbaar. Meisjes-C deed het met een derde plek prima in de tweede helft en ook de jongste CMV-5 jeugd laat met een vijfde plaats een stijgende lijn zien. Kortom, mooie resultaten waar we goed op door kunnen bouwen.

 

Bij de recreanten competitie gaan we nog even door met nog alle kans op een kampioenschap voor het Eilanden Mix team. Het Randstad Mix team zal naar verwachting derde of vierde worden. Het Heren recreantenteam zal waarschijnlijk als zesde gaan eindigen.

 

13 april 2014: Zowel dames als heren prolongeren verblijf in eerste klasse

 

De spanning was groot de afgelopen weken binnen Vovero. Kwaliteit genoeg maar was dat voldoende voor beide vlaggenschepen van Vovero om het vege lijf te redden en Promotie/Degradatie wedstrijden te ontlopen. Beide teams kenden een uitstekende seizoenstart maar liepen in de donkere maanden behoorlijk wat averij op waardoor de rooskleurige posities uit handen gegeven werden en de staart van de ranglijsten angstvallig snel in zicht kwam.

 

Dames 1 had met nog 3 wedstrijden te spelen nog alles in eigen hand tegen lager geklasseerde teams. Voor de heren lag dat anders; de top-3 van de competitie wachtte de laatste drie wedstrijden. Tel daarbij op dat de strijd bovenin nog niet gestreden was en dat de met Vovero concurrerende teams van Bernisse en Volley Voorne aan een goede reeks bezig waren en de uitdaging was compleet.

 

De dames wisten inderdaad de duels tegen de lager geplaatste teams in winst om te zetten en wisten zich vorige week reeds veilig. Sterker nog; de prima eindfase resulteerde uiteindelijk in een prima zesde plek.

 

De heren hadden het als gezegd beduidend zwaarder. Tegen WIK werd met 0-4 verloren maar de thuisoverwinning tegen Sliedrecht Sport met 3-2 was om meerdere redenen bijzonder welkom. De tegenstander van de laatste wedstrijd, OKK'70, was door dit verlies van Sliedrecht kampioen geworden dus mogelijk dat er wel wat puntjes te halen vielen.

 

OKK'70 wilde haar publiek echter trakteren op een ware kampioenswedstijd en ondanks het feit dat er wel mogelijkheden lagen werd toch met 0-4 verloren op vrijdagavond. En daarmee was het lange wachten begonnen. Bernisse had eerder in de week een puntje gesprokkeld en was Vovero voorbij in de rangschikking. De wedstrijd Volley Voorne - RVC/Libanon zou bepalend zijn voor het rechtstreeks verlengen van het verblijf van Vovero in de eerste klasse.

 

Een strijd die uiteindelijk met 2-3 door RVC/Libanon werd gewonnen waardoor Vovero en Volley Voorne weliswaar met een gelijk puntenaantal de competitie beëindigden maar waarbij Vovero op setsaldo het team uit Oostvoorne nipt voor bleef en de negende plek veilig stelde.

 

6 april 2014: Prima weekend seniorenteams

 

Gisteren trad het eerste herenteam aan tegen Sliedrecht Sport 5 dat vooraf aan de wedstrijd nog volop in kampioensstrijd was met OKK '70. Inderdaad 'was' want na de spectaculaire 3-2 zege van de Vovero heren kreeg OKK '70 het kampioenschap in de schoot geworden en wisten de Rozenburgers 3 waardevolle punten aan het totaal toe te voegen in de strijd met Volley Voorne en Bernisse in de strijd om het ontwijken van de 10e plek in de eerste klasse A.

 

Een plek die niet geliefd is omdat dan Promotie/Degradatie wedstrijden gespeeld moeten worden en een langer verblijf in de eerste klasse dan zeker geen vaststaand feit is. Met nog 1 wedstrijd te gaan tegen koploper OKK '70 bezet Vovero de veilige negende plek met 2 punten voorsprong op Volley Voorne en 2 punten achterstand op Bernisse.

 

De komende laatste competitieronde zal bepalend zijn welk team de twijfelachtige eer te beurt valt de P/D wedstrijden te moeten spelen.

 

De dames speelden zich veilig door eenvoudig met 4-0 van Spirit te winnen. Door deze overwinning staan de dames nu op een zevende plek en zijn onbereikbaar geworden voor Volley Zuid, Spivo en Spirit die onderling zullen gaan uitmaken welke 2 teams rechtstreeks degraderen en welk team in de P/D terecht komt. De Vovero dames kunnen zelfs nog een plekje steigen op de ranglijst. Komende zaterdag moet dan in ieder geval gewonnen worden van Spivo waarbij het team van Move4U nog roet in het eten kan gooien.

 

Heren 2 speelde tegen Forza S/D en rekende met 4-0 eenvoudig af met de heren uit Bruinisse.

 

5 april 2014: Programma morgen

 

Een razend druk programma morgen in de Rozet. Om 10.00 uur eerst een groot CMV toernooi, om 14.15 gevolgd door de kampreünie en daarna wedstrijdrondes om 16:00, 18:00 en 20:00 uur. Het zijn weer de laatste thuiswedstrijden dit seizoen!

 

2 april 2014: KAMP 2013 - The Movie 5 april 14:15 uur in De Rozet

 

Het is weer zover, de inschrijving voor Kamp 2014.

Tijd voor een opfrissertje en hoe was het ook alweer vorig jaar. De meesten zijn het misschien al wel weer van alles van kamp vergeten :-) In tegenstelling tot vorig jaar hebben we nu wel veel video materiaal. Maar dat betekent alleen niet dat het een lange en daardoor misschien saaie bedoeling gaat worden. Zaterdag 5 april in de bekende, geïmproviseerde, megabioscoop in de sporthal is het resultaat te bekijken. Dan zien we Mike in een bootje, Zet Rene een kar in elkaar, Loopt Floor met een plakkertje op haar voorhoofd en is Johan bang dat het kampvuur uitgaat. Dus komt dat zien want veel spannender kan het haast niet:-). Neem je ouders, opa's, oma's, broers, zussen en iedereen die dat leuk vind mee. Ook al ben je niet mee geweest afgelopen jaar, maar wil je het wel zien, KOM KIJKEN. Meer informatie: http://us7.campaign-archive2.com/?u=5a83e1701032f15fcdc5fda31&id=d3d6325ceb&e

 

2 april 2014: KAMP 2014 - Inschrijven

 

Ditmaal vindt het kamp plaats op 5, 6, 7 september 2014. Ook dit jaar geldt dat de plaats van bestemming voorlopig nog geheim blijft.

De kosten van dit weekend zijn € 35,00. Het inleveren van het strookje met geld kan tot en met donderdag 24 april 2014 (maar liever zo snel mogelijk) bij Milon of Tycho (op donderdag in de zaal) of bij Marijanne (Laan van nw Blankenburg 76)

Klik hier voor het inschrijfformulier.

 

24 maart 2014: Vovero-jeugd heeft nieuwe hobby: sumoworstelen :)

 

Zondag stond eindelijk het geplande uitje op het programma. Meer dan 50 jeugdleden gingen aan het begin van de middag richting Rotterdam. Met dank aan vele ouders die bereid waren te rijden, ging de hele groep op pad. Het was soms even zoeken maar uiteindelijk heeft iedereen het terrein gevonden in Kralingen.

 

In verschillende groepen werden 3 onderdelen gedaan. De jongste groep begon met sumoworstelen, een onderdeel dat goed was voor de lachspieren. Er waren veel oerkreten, gegil en spartelende ledematen te zien. Jongens C en CMV 5 startten met megatafelvoetbal en al snel viel daar het eerste doelpunt. De andere groepen gingen de paintballvelden op om daar de strijd met elkaar aan te gaan. Na 3 uur had iedereen alle onderdelen gehad en werd begonnen aan de terugreis. Het was een geslaagde middag en de beelden spreken voor zich.

 

 

21 maart 2014: Dames 2 gehuldigd

 

De indrukwekkende reeks wedstrijden van Dames 2 de afgelopen periode hebben tot een grandioze apotheose geleid. Afgelopen dindsdag werd ook van de nummer 2 op de ranglijst, Hou Stand, in een uitwedstrijd met 1-3 gewonnen waardoor de dames plots onbereikbaar werden voor de concurrentie in de derde klasse A.

 

De dames zelf waren er ook een beetje beduusd van en werden door de tegenstander op het feit gewezen dat ze toch echt kampioen waren. En ook het bestuur had met deze ontwikkeling geen rekening gehouden zodat de dames pas gisteren, met welgemeende excuses, in de bloemen gezet werden. Helaas konden Melanie van Helvoort en Kris Taillie niet aanwezig zijn.

 

 

12 maart 2014: Komende zaterdag alternatieve restauratie

 

Aanstaande zaterdag is de restauratie van 16.00 uur tot 22.00 helaas niet voor ons beschikbaar. Er wordt door Peter een alternatieve ruimte ingericht. Excuus voor het ongemak, mede namens Peter en Karoline.

 

28 februari 2014: Wederom de volle winst voor Dames 2

 

Dames 2 is aan een ongekende reeks bezig. Op 16 november werd voor het laatst verloren; de daarop volgende 9 (!) wedstrijden werden met 3-1 of 4-0 gewonnen waardoor de dames in de race zijn voor het kampioenschap. Gisteravond was het team met 4-0 veel te sterk voor de dames van VVG-Hollemare. Binnen anderhalf uur waren de 100 punten binnen en werd de tegenstander minder dan de helft van dat puntenaantal (45) gegund.

 

Komende zaterdag om 18.00 uur komt Spivo op bezoek in de Rozet; ook een team dat in de bovenste regionen mee draait.

 

16 februari 2014: Eerste 55+ evenement groot succes

 

Samen met de buurt sportcoaches en Sportsupport Rotterdam organiseerde Vovero gisteren een ouderen volleybal evenement tussen 13.00 en 16.00 uur in sporthal de Rozet. Begonnen werd met een warming up, daarna kwamen vele volleybal aspecten aan bod en werd afgesloten met een toernooi waarin 4 teams tegen elkaar uitkwamen. De ruim 20 deelnemers konden na afloop onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uitwisselen.

 

Tevens kon een enquete ingevuld worden om te kijken in hoeverre volleybal voor ouderen in regulier verband een aanvulling op het Rozenburgse sportaanbod zou kunnen zijn. Zo'n 50 procent van de deelnemers gaf aan interesse te hebben in een wekelijks volleybal uurtje. Als vereniging zullen we kijken of we in deze behoefte kunnen voorzien. Ook interesse? Stuur een mailtje naar vereniging op voorzitter@vovero.nl.

 

10 februari 2014: Heren bekeren door tegen AVVA

 

Vandaag werd bekend dat de heren van Vovero in de volgende bekerronde uit gaan komen tegen AVVA uit Ameide, een eersteklasser (1B) die eerder in het toernooi de mannen van OKK versloegen. In de eerste wedstrijd van het seizoen verloren de Vovero-mannen in een zeer goede wedstrijd nipt met 3-1 van OKK dus het belooft een pittig duel tegen AVVA te worden.

 

De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 22 maart om 16.00 uur in Sporthal De Dijk in Dordrecht, thuisbasis van Next/Volley. 

 

10 februari 2014: Dames 1 kent vele gezichten....

 

Een wisselend Dames 1 afgelopen zaterdag in het eigen thuishonk waar het team van Volley2B uit Bergschenhoek op bezoek kwam. Een eenzame wedstrijd omdat geen van de andere seniorenteams dit weekend in actie hoefden te komen.

 

De dames startten het duel op zijn zachts gezegd behouden. Volley2B moet het idee gekregen hebben een makkelijke avond te krijgen want in minder dan geen tijd stond een 15-25 setstand op de borden.

 

Gelukkig herstelden de dames zich in het tweede bedrijf waarbij met goed verdedigend werk menig aanval succesvol wed overgenomen, resulterend in een 25-18 setwinst. En vooral in set 3 drukten de dames goed door, Volley2B leek rijp voor een afstraffing en werd eenvoudig met 25-14 opzij gezet.

 

Hoe wonderlijk kan het spelletje echter zijn want na een aanvankelijk goede start in set 4 zag Vovero de tegenstander weer steeds meer in het spel komen. Via 9-11 en 22-24 werd het uiteindelijk 23-25 en moest een vijfde set de beslissing brengen.

 

En over die vijfde set kunnen we kort zijn, net zo kort als de set duurde. Vovero kwam geen moment meer in het goede ritme en moest met 5-15 het hoofd buigen. Maarrrrr....toch weer 2 punten aan het totaal toegevoegd, en die kunnen naar het einde van het seizoen erg belangrijk worden.

 

26 januari 2014: Wisselend succes

 

Een lach en een traan gistermiddag en avond in sporthal de Rozet.

Heren 1 verliest van hekkesluiter DVO met 2-3 en kampt met blessures. Dames 1 daarentegen deed goede zaken tegen eveneens het als laatste geklasseerde Move4U door met 3-1 te winnen.

 

Eenzelfde wisselend beeld bij de jeugd: Meisjes A en C winnen beiden met 4-0 maar de B-meiden krijgen met 0-4 klop van een betere tegenstander. Jongens A wint eveneens met 4-0 maar Jongens C verliest met 0-4.

 

Heren 2 verliest weliswaar met 3-2 maar voegt wel weer 2 punten aan het totaal toe in het streven de 65 punten van vorig seizoen minimaal te evenaren. Met nu 46 punten en nog 8 wedstrijden te gaan liggen de heren voor op het schema.

 

22 januari 2014: Ouderentoernooi

 

Op zaterdagmiddag 15 februari vanaf 13.00 uur organiseren Careyn, de buurtsportcoaches en Vovero een 55+ volleybalevenement in de Rozet. Deels zal er ingegaan worden op de techniek van het volleybal en daarnaast zal een toernooi gespeel worden. Geïntereseerden kunnen zich gratis inschrijven via voorzitter@vovero.nl. De inschrijving sluit op 9 februari 2014.

Download hier het document met meer informatie

 

19 januari 2014: Familietoernooi weer erg geslaagd

 

Het vanmiddag georganiseerde familietoernooi was weer een groot succes. 8 teams bonden met elkaar de strijd aan onder het motto 'Beestenboel' en dat was het ook wel. Van de sierlijk uitgedoste Bezzzige bijtjes tot aan de Zoompjes; iedereen speelde een sportief en gezellig toernooi. Uiteindelijke winnaar werd het team van Bereleuk dat in een spannende wedstrijd net te sterk bleek voor het Pinksterteam. De foto's staan in het fotoalbum onder Toernooien-Familietoernooi.

 

 

Het winnende team van Bereleuk met de 'Richard de Rozario' familiebokaal

 

19 januari 2014: Dames 1 en 2 pakken uit!

 

Dames 1 pakt uit tegen Volley Voorne en wint in Oostvoorne met 3-1. Een prima overwinning waardoor de dames zich wat vaster in de middenmoot vestigen.

 

Dames 2 doet ook hele goede zaken door in de strijd om het kampioenschap Move4U met 3-1 te verslaan. Door de overwinning bezetten de dames momenteel de eerste plaats in de derde klasse A.

 

Meisjes B kon het niet bolwerken tegen het Barendrechtse Spirit en moest een 4-0 nederlaag incasseren. Meisje C deed het prima en versloeg VCN met 4-0. En ook de jongste jeugd (CMV) versloeg met dezelfde cijfers het team van Yum uit Hoogvliet.

 

10 januari 2014: Uitbreiding samenwerking met Fysiotherapie Blankenburg

 

Fysiotherapie Blankenburg en Vovero breiden hun samenwerking verder uit. Iedere derde donderdag van de maand zal fysiotherapeut Tijmen Leenders van 20.00 uur tot 20.30 uur in de sporthal aanwezig zijn voor advisering ten aanzien van (sport)blessures. Donderdag 16 januari zal de eerste sessie van Tijmen plaatsvinden.

 

10 januari 2014: Thuisprogramma en huldiging Meisjes B

 

Morgen, zaterdag 11 januari, weer een thuis programma vanaf 14.00 uur. De CMV jeugd als eerste en als laatste wedstrijden om 20.00 uur zowel Dames-1 als Heren-1. En niet te vergeten de huldiging van de kersverse winterkampioenen (1e competitiehelft) Meisjes-B. Om 15.00 uur gaan we de meiden bedanken voor het kampioenschap.

 

4 januari 2014: 6 kanjers en de 8 uur van Rozenburg

 

We mogen trots zijn op onze zwemkanjers Tycho, Steven, Lianne, Sharon, Jamie en Nienke. Als eerste 'droge' team geëindigd op een 5e stek van de 10. En hoewel het plezier bovenaan stond zag je toch de winnaarsmentaliteit letterlijk boven komen drijven.

 

 

1 januari 2014: Nieuwjaarsduik

 

Een aantal die hards durfden het ook dit jaar wee aan om in Hellevoetsluis met een nieuwjaarsduik 2014 in te luiden.

 

1 januari 2014: Gelukkig Nieuwjaar

 

Het bestuur van Vovero wenst een ieder een gezond en sportief 2014.

 

27 december 2013: 8 van Rozenburg

 

Zaterdag 4 januari zal weer een team van Vovero deelnemen aan de zwemestafette van het IVOR, de 8 van Rozenburg.De voorbereidingen zijn al in volle gang

 

Aanmoedigingen door supporters zijn natuurlijk van harte welkom.

 

 

 

24 december 2013: Nieuwjaarsduik

 

Ook dit keer gaan we weer proberen met een zo groot mogelijke groep een nieuwjaarduik te doen. Ook dit keer gaan we naar Hellevoetsluis. We verzamelen op 1 januari 2014 om 11.15 bij 'de Rozet'. Graag even laten weten of je meegaat (bij Michael, Arthur of via Facebook)  in verband met vervoer. Deelname is helemaal gratis.

 

 

 

22 december 2013: Heren nemen revanche op Next Volley

 

In de promotie degradatie wedstrijden aan het einde van vorig seizoen stonden ze al eerder tegenover elkaar. De heren van het vierde team van Next Volley Dordrecht en de mannen van trainer coach Mariannen Sannes uit Rozenburg. Het duel werd toen nipt gewonnen door Next met daarbij de kanttekening dat de Dordtenaren destijds alles in het werk hadden gesteld om de plek in de eerste klasse te behouden, met name door de inzet van spelers die normaal niet in het team speelden.

 

De wraak was dan ook zoet afgelopen zaterdag toen de bekerwedstrijd in nota bene de thuishal van Next Volley met 0-3 gewonnen werd. De nu en dan sterk serverende thuisploeg bracht de Rozenburgers weliswaar zo nu en dan in verwarring maar het surplus aan aanvallend en verdedigend vermogen was meer dan voldoende om eenvoudig de kwart finale te bereiken met 19-25, 21-25 en 21-25.

 

De volgende ronde wordt gespeeld op zaterdag 22 maart waarin Vovero één van de volgende teams zal treffen: Sliedrecht Sport 5, WIK Univé 2 of AVVA 1. Winnaars van deze duels spelen vervolgens weer op 19 april waarna de winnaar van de zaterdagcompetitie en de winnaar van de zondagcompetitie op 29 mei de grote finale spelen.

 

 

20 december 2013: Derde ronde bekerwedstrijd voor Heren 1

 

Morgen (zaterdag 21 december) om 17:15 in sporthal de Dijk, Schenkeldijk 1A, Dordrecht: Bekerwedstrijd Heren 1 tegen Next Volley Dordrecht HS4 in alweer de derde ronde.

 

Door deze bekerwedstrijd zal de geplande wedstrijd tegen Move4U verplaatst worden naar een later moment.

 

14 december 2013: Meisjes B Winterkampioen

 

Meisjes B is vanavond in Oostvoorne kampioen van de eerste competitiehelft geworden. Vele ouders en overige familieleden zagen het eerste jaars B team in Oostvoorne met 1-3 van Volley Voorne winnen. Na een 0-2 voorsprong in sets was het kampioenschap al een feit maar de meiden pakten het kampioenschap in stijl door ook set 3 binnen te halen. De vierde set was iets te veel gevraagd van de concentratie van de dames maar dat mocht de pret zeker niet drukken.

 

Vanaf januari zullen de meiden in de categorie hoog gaan uitkomen en zal er een tandje bijgezet moeten gaan worden maar dat kunnen ze volgens coach Helen Taillie best aan.

 

 

12 december 2013: Trainingen komende periode

 

In deze periode naar het einde van het jaar toe is het trainingschema als volgt:

 

Donderdag 12 december: Mixtoernooi om 20.30 vanaf B-Jeugd

Dinsdag 17 december: reguliere training

Donderdag 19 december: reguliere training

Dinsdag 24 december (kerstavond): geen training

Donderdag 26 december: geen training

Dinsdag 31 december: geen training

Donderdag 2 januari: geen training (ivm zaalvoetbal toernooi)

Dinsdag 7 januari: reguliere training

Donderdag 9 januari: reguliere training

 

 


Volg het Rozenburgse sportnieuws op:

Sport en Rozenburg

Dames 1 (8 oktober)

 
Copyright © 2011 Vovero
Deze pagina's zijn ontworpen voor een resolutie van 1280 * 1024