Nieuws

Sportkantine Rozenburcht open met beperkingen

De meeste Corona regels zijn opgeheven. In de Rozenburcht vind je bijvoorbeeld nog wel desinfectiepompjes, maar de looproutes zijn verwijderd. Je mag douchen met shampoo en douchegel. Ook is de sportkantine/horeca weer open. Hier gelden natuurlijk nog wel enkele maatregelen.

Richtlijnen bij het trainen

We mogen weer! Maar niet zoals vroeger. Hieronder vind je de belangrijkste richtlijnen. 

Let daarnaast ook een beetje op jezelf. Je hebt wellicht al die maanden niet zo veel gedaan. Of in ieder geval niet zoveel volleybalbewegingen gemaakt. Begin rustig en bewaak je eigen grenzen.

Vovero feest op z'n Oer-Hollands Geannuleerd!

Vovero feest op z'n Oer-Hollands geannuleerd! Zoals in de persconferentie vermeldt mogen activiteiten t/m 1 september niet doorgaan, dus helaas ook het eindfeest van Vovero niet frown Nieuwe datum volgt later.

Mijn Competitie is nu Mijn Volleybal app

De app Mijn Competitie van de Nevobo is volledig vernieuwd en heet vanaf nu Mijn Volleybal. Na de lancering ondervonden de gebruikers storingen als het gevolg van technische problemen met de servers. Vandaag heeft de Nederlandse Volleybalbond laten weten dat de app weer naar behoren functioneert. Ook werd bekend dat bijna 100.000 gebruikers de app op hun telefoon geïnstalleerd hebben. Deze app biedt altijd snel, eenvoudig en overzichtelijk alle informatie over het programma, de uitslagen en de standen van de volleybalcompetities.

Zaaldienstoverzicht

Update 7 januari 2020:

Compleet schema tot einde seizoen

 

Er staat een zaaldienstindeling op de site. Omdat het programma pas laat bekend was en er nog wedstrijdwijzigingen lopen kan het zijn dat er nog een enkele aanpassing komt maar veel zal het niet meer veranderen. Kun je niet? Regel dan binnen of buiten je team zelf een vervanger.

Nevobo Mijn Competitie App en wedstrijden in jouw agenda

Nevobo Mijn Competitie App en wedstrijden in jouw agenda

Wellicht een herinnering voor de meesten volleyballers. De app is niet alleen beschikbaar voor ons, maar ook voor de gasten, sponsoren en sportvrienden! Download de app via de onderstaande link, ga op zoek naar Vovero en markeer de teams als favorieten. Kom kijken bij de volleyballwedstrijden!

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login