Nieuws

Mijn Competitie is nu Mijn Volleybal app

De app Mijn Competitie van de Nevobo is volledig vernieuwd en heet vanaf nu Mijn Volleybal. Na de lancering ondervonden de gebruikers storingen als het gevolg van technische problemen met de servers. Vandaag heeft de Nederlandse Volleybalbond laten weten dat de app weer naar behoren functioneert. Ook werd bekend dat bijna 100.000 gebruikers de app op hun telefoon geïnstalleerd hebben. Deze app biedt altijd snel, eenvoudig en overzichtelijk alle informatie over het programma, de uitslagen en de standen van de volleybalcompetities.

Zaaldienstoverzicht

Update 7 januari 2020:

Compleet schema tot einde seizoen

 

Er staat een zaaldienstindeling op de site. Omdat het programma pas laat bekend was en er nog wedstrijdwijzigingen lopen kan het zijn dat er nog een enkele aanpassing komt maar veel zal het niet meer veranderen. Kun je niet? Regel dan binnen of buiten je team zelf een vervanger.

Nevobo Mijn Competitie App en wedstrijden in jouw agenda

Nevobo Mijn Competitie App en wedstrijden in jouw agenda

Wellicht een herinnering voor de meesten volleyballers. De app is niet alleen beschikbaar voor ons, maar ook voor de gasten, sponsoren en sportvrienden! Download de app via de onderstaande link, ga op zoek naar Vovero en markeer de teams als favorieten. Kom kijken bij de volleyballwedstrijden!

Laatste kans grote clubactie

De tijd is erg snel gegaan. Anderhalve maand geleden is de Grote clubactie gestart en er zijn al veel loten verkocht!

Jullie hebben nog tot uiterlijk 15 november om de boekjes bij Lianne in te leveren. 

Nieuwe website

De website van Vovero ondergaat een grondige vernieuwing. Naar verwachting is de vernieuwde site voor 1 januari 2020 weer volledig operationeel.

Voor standen en uitslagen verwijzen we naar de site van de Nevobo.

Algemene Ledenvergadering 17-12-2019

Vovero organiseert de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 17 december aanstaande om 19.15 uur welke gehouden zal worden in ‘de Rozenburcht’.

Volgens de statuten van onze vereniging hebben alle leden toegang tot de Algemene Ledenvergadering. Stemrecht hebben die leden die de leeftijd van ten minste 18 jaar hebben bereikt.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login