Nieuws

Zomerstop na de laatste trainingen nu een feit

De laatste trainingen vonden vorige week plaats. Nu is het tijd voor een stop. Tijdens de laatste trainingen trainden sommige teams zoals normaal. Anderen kozen een andere invulling van de training.

Recreanten spelen wedstrijdje tegen onze sponsor Fysiotherapie Rijnmond

Na twee Corona jaren, kon er vorige week naast de avond4daagse, nog een andere activiteit eindelijk weer eens plaats vinden. Dinsdag 7 juni stond het jaarljkse wedstrijdje van de recreanten tegen het team van Fysio Rijnmond op het programma.

14 en 16 juni: laatste trainingen dit seizoen

Het einde van dit seizoen is in zicht. Ongewoon laat werden de laatste wedstrijden door sommige teams gespeeld, vanwege de lockdown deze winter. De laatste training lijkt daarom al heel snel te zijn.

Meiden A1 kampioen 2e helft!

In een competitie die officieel 'nergens' om gaat is het toch fijn als je de beste blijkt te zijn. Daarom vieren we vandaag dat Meiden A1 kampioen in de 2e helft is geworden!

Heb jij je vrienden al gevraagd voor de vriendentraining?

Aanstaande donderdag 21 april is er een speciale training bij de jeugd. Het is natuurlijk altijd mogelijk om iemand mee te laten trainen. Maar deze donderdag hebben we de training omgedoopt tot VRIENDENtraining. Neem dus al je vrienden en vriendinnen mee naar jouw training. Laat hen zien hoe tof volleybal is en maak er een gezellige avond van.

Zaaldienstschema bekend tot en met eind april

Bij onze thuiswedstrijden kunnen we alleen spelen met een scheidsrechter en een teller. Onze thuiswedstrijden zijn meestal op zaterdag. Inhaalwedstrijden worden ook op donderdag -of dinsdagavond gespeeld.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login