Nieuws

Veel rally's bij CMV6

Vovero CMV 6 tegen VCN. Zaterdag 15 februari speelde ons CMV 6 team tegen een team uit Capelle aan den IJssel. Ze maakten een kort verslag van de wedstrijd en waren trots op het aantal rally's dat ze konden spelen. 

"Het was een goede wedstrijd en de meiden hebben veel rally’s gemaakt. Doordat er veel goed gepasst werd, konden ze veel in 3-en spelen. Door de rally’s werd het makkelijker om punten te scoren. De anderen waren erg goed want ze spelen veel slimme ballen’ zei één van onze meisjes. De service van de tegenstander was wel erg lastig. De pass ging hierdoor moeilijk naar de set-upper. In de 3e en 4e set hadden we meer lol dan in de 1e en 2e set. Daardoor maakten we meer punten. Meer rally’s betekent bij het CMV (volleybal t/m 12 jaar) meer punten."

Na 4 sets stond er helaas wel een 0-4 verlies op het scorebord. Maar hopelijk kunnen de meisjes ook de volgende wedstrijden steeds meer rally's en dus punten maken. Dan komt het winnen van sets en wedstrijden vanzelf.

Trainingspartijtjes voor Vovero dames 1

Een viersetter afgelopen zaterdag in de Rozenburcht voor thuisploeg Vovero dames 1. Vovero gaat voor de titel, maar eenvoudig wordt dat allerminst. In de afdeling waar coach Madelon Spee met haar team speelt is ook het derde team van DVO actief. En DVO lijkt de te kloppen ploeg. Een vreemde competitie waar de volleybalbond ongetwijfeld meer van had verwacht. Zaterdag was RVC/Libanon de tegenstander, het zevende team, overigens dus wel een team dat in de eerste helft van de competitie bij de eerste vier eindigde.

Recreanten Vovero zoeken dames

Elke dinsdagavond volleyballen onze recreanten in de Rozenburcht. Een bijzondere trainingsgroep omdat hier mannen en vrouwen in één team spelen. Deze gezellige groep zoekt nog wat versterking.

Deze gemengde groep traint van 20.00 tot 21.30 uur. Ook zijn er twee teams in de mix recreantencompetitie ingeschreven. Zij spelen hun thuiswedstrijden op dinsdagavond. Uitwedstrijden vinden plaats op een avond van maandag tot en met vrijdag. Om een leuke en gemixte trainingsgroep te houden, is deze groep nu op zoek naar aanvulling en dan specifiek naar dames.

De meeste recreantenleden zijn overgestapt uit de reguliere competitie of hebben ervaring met een andere balsport. Maar dat betekent niet dat dat een voorwaarde is om mee te doen. Het is wel leuker als je enige balgevoel hebt. Na enige tijd trainen kan je gevraagd worden om ook wedstrijden mee te gaan spelen. Maar het is ook prima als je alleen wilt trainen.

Lijkt het je wat? Kom dan gezellig langs op dinsdagavond. Als je je sportkleding aandoet, dan kan je gelijk meedoen.

Vovero blijft in het spoor van koploper DVO

“Het moet tegen DVO gaan gebeuren”, was aanvoerster van Vovero dames 1 duidelijk na afloop van de gewonnen wedstrijd in Vlaardingen tegen Move4U dames 3. Zonder coach Madelon Spee op de bank wisten de volleybalsters uit Rozenburg de volle winst te pakken. Na een eerste set waar het soms nog even spannend was kwamen de dames van Move4U er verder in de wedstrijd er niet aan te pas.

“Leren is leuk maar dit had niet mogen gebeuren”

Vovero won wel afgelopen zaterdag in Spijkenisse van Spivo, maar liep toch schade op. In plaats van in te lopen op concurrent DVO moest Madelon Spee toe zien dat de achterstand met een puntje werd vergroot. DVO hield 4 punten over aan de gewonnen wedstrijd tegen Volley Voorne, en Vovero moest het met 3 puntjes doen na een zwakke start in Spijkenisse.

"Ik zou liever verliezen met 25-27 dan winnen met 25-4"

Vovero Meiden B1 had zaterdag 18 januari een thuiswedstrijd tegen Hou Stand MB2.

De wedstrijd werd met 4-0 gewonnen maar het team was na afloop niet tevreden.

"Ik heb het gevoel dat ik bijna niets heb gedaan" vertelde één van de meiden. De eerste set won Vovero heel makkelijk met 25-5. Er werd eigenlijk alleen maar geserveerd. Ook in de andere sets werd er veel geserveerd en waren er bijna geen rally's. Binnen drie kwartier was de wedstrijd afgelopen en liepen de meiden met gemengde gevoelens het veld af. "Uiteindelijk werd het ook niet meer leuk voor ons, dat vonden we wel jammer".

 Set-standen: 25-5, 25-4, 25-13, 25-8.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login