Nieuws

Resultaten 1e seizoenshelft 2021-2022

De eerste seizoenshelft kwam een paar weken geleden abrupt tot een einde. We mochten niet meer trainen en de Nevobo besloot de competitie te stoppen tot eind 2021. Een mooi moment om terug te kijken naar de resultaten.

Meiden B toch kampioen 1e helft!

Op de valreep toch nog een feestje. Ook meiden B is kampioen geworden! Vandaag werden zij in het zonnetje gezet.

Jeugdtraining op zaterdag 11 en 18 december

Het bestuur heeft geïnventariseerd of er interesse is in trainen op zaterdag. Naar aanleiding daarvan is besloten dat de jeugd op de twee resterende zaterdagen voor de kerstvakantie gaat trainen.

Sinterklaastraining voor de jeugd ging door!

Het was even zoeken wat er met de sinterklaastraining voor de jeugd moest gebeuren met de avondlockdown. Maar gelukkig was de Rozenburcht ook op zaterdag beschikbaar voor ons. Dus de Sinterklaastraining ging door.

Meiden C kampioen 1e helft!

Nietsvermoedend startte meiden C met hun wedstrijd tegen Forza Schouwen Duivenland. Een tegenstander die ze eerder deze competitie al tegen kwamen in Bruinisse. Die wedstrijd werd gewonnen. Wat de meiden niet wisten, was dat deze wedstrijd bij winst meer op zou leveren, dan alleen belangrijke punten voor de ranglijst.

Zaaldienstschema bekend tot en met december

Bij onze thuiswedstrijden kunnen we alleen spelen met een scheidsrechter en een teller. Onze thuiswedstrijden zijn meestal op zaterdag. Inhaalwedstrijden worden ook op donderdag -of dinsdagavond gespeeld.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login