Nieuws

Zomerstop na de laatste trainingen nu een feit

Zomerstop na de laatste trainingen nu een feit

De laatste trainingen vonden vorige week plaats. Nu is het tijd voor een stop. Tijdens de laatste trainingen trainden sommige teams zoals normaal. Anderen kozen een andere invulling van de training.

De senioren besloten tot een mixtoernooitje. Alle dames en heren werden op één hoop in een pot gegooid. Uiteindelijk ontstonden er vier teams waarin dames uit het 1e, 2e en 3e team samen met een heer speelden. De teams speelden om de beurt zo'n 20 minuten tegen elkaar. Daarna werd er gewisseld van tegenstander zodat er een avondvullend programma ontstond. Het werd een gezellige avond, waarbij het winnen van ondergeschikt belang bleek. Tenminste wij hebben niet gehoord of er een overall winnaar was.

 één van de mixteams

Ook de meiden B daagden zichzelf op een andere manier uit. Zij deden een wedstrijdje 'wie duikt de dikke mat het snelste over de achterlijn'. Kijk op onze facebook pagina voor de beelden. Wij zeggen: een mooie nieuwe traditie om voortaan elk jaar het seizoen mee weg te duiken.

Zomerstop - thuis volleybal ideeën
Ben je bang dat je het volleyballen verleerd tijdens deze zomer? Geen nood. Tijdens Corona hebben we veel oefeningen voor thuis op onze website gezet. Kijk ze hier terug, pak een bal en leef je uit.

Start trainingen: kom je ook?
Natuurlijk starten we straks ook weer met trainen. Dat is op 23 en 25 augustus. Wil je een keertje mee trainen? Of ken je iemand die een keer het volleybalspelletje wil ervaren? Dat mag altijd. Je vindt hierover meer informatie op onze website.

We wensen iedereen een hele fijne, zonnige en gezonde zomer toe!

Bestuur en trainers Vovero

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login