Nieuws

Wedstrijden starten op 17 september

Wedstrijden starten op 17 september

Aankomende zaterdag 17 september start de volleybalcompetitie weer. Het wedstrijdprogramma is bekend en staat op onze website. 

Dat weekend spelen 5 teams uit. Op 1 oktober staan de eerste thuiswedstrijden op het programma. De wedstrijden van de komende weken vind je op je teampagina. Deze teampagina kan je aanklikken via dit totale overzicht. Of je kunt de 'Mijn competitie' app van de Nevobo downloaden.

Nieuw wedstrijdformulier - digitale spelerskaarten
Misschien heb je het als speler nooit gemerkt. Maar bij elke wedstrijd wordt een digitaal wedstrijdformulier ingevuld. Ook kan de scheidsrechter om spelerskaarten vragen. Hiervoor heb je (ooit) een pasfoto ingeleverd. Er komt nu een upgrade van het wedstrijdformulier. En de spelerskaarten worden digitaal. NU is het moment om je pasfoto te vernieuwen.

Inleverinstructie nieuwe pasfoto
Ben jij langer lid dan 3 jaar? En speel je wedstrijden in de competitie? Lever dan een nieuwe pasfoto in. E-mail een recente duidelijke (pas)foto waarop je gezicht van de voorkant goed zichtbaar is naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij regelen dan de rest.

Heb je nog nooit wedstrijden gespeeld en ga je nu wel wedstrijden spelen? Lever ook dan je pasfoto nu in volgens de voorgaande instructie. 

Deze oproep voor nieuwe pasfoto's geldt voor jeugd, senioren en recreanten.

Wil je meer lezen over het nieuwe wedstrijdformulier, lees dan dit artikel van de Nevobo.

Tellen en fluiten
Bij elke wedstrijd is een scheidsrechter en een teller aanwezig. Dit zijn leden van een ander team, dat op dat moment niet hoeft te spelen. Op onze thuiszaterdagen zijn dat onze clubgenoten van Vovero. Dit tellen en fluiten doen we dus voor elkaar. Alleen dan kunnen we alle wedstrijden spelen. Er wordt centraal een zaaldienstschema in elkaar gezet. Dit schema wordt ook op de website geplaatst. Kijk dus goed wanneer jij naast het spelen van je eigen wedstrijd nog meer in de Rozenburcht wordt verwacht. Zorg dat je op tijd aanwezig bent bij het veld. Meer informatie over het tellen en fluiten vind je ook op onze website. Heb je nog nooit geteld of gefloten? Lees deze informatie dan vooral even.

Vovero kleding
Als we wedstrijden spelen, dan hebben we een tenue aan. Meer informatie hierover vind je ook op onze website. Voor de CMV teams die toernooien spelen, hebben we op die dag een shirt te leen. De overige leden kopen zelf een wedstrijdshirt. Heb je nog geen wedstrijdshirt? Bestel deze dan snel.

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login