Nieuws

Meiden C kampioen 1e helft!

Meiden C kampioen 1e helft!

Nietsvermoedend startte meiden C met hun wedstrijd tegen Forza Schouwen Duivenland. Een tegenstander die ze eerder deze competitie al tegen kwamen in Bruinisse. Die wedstrijd werd gewonnen. Wat de meiden niet wisten, was dat deze wedstrijd bij winst meer op zou leveren, dan alleen belangrijke punten voor de ranglijst.

Coach Chantal had de meiden bewust in de onwetendheid gehouden, zodat ze zich goed konden concentreren op de wedstrijd. Achter de schermen had het bestuur al wel de nodige voorbereidingen getroffen. Jammer genoeg kon Simone niet mee doen.

Verloop wedstrijd
In de eerste twee sets was er geen vuiltje aan de lucht. Amy, Elma, Ilse, Niveka, Noa en Sanne speelden goed en geconcentreerd. De uitslag van beide sets was 25-20. Aan de kant steeg het enthousiasme. Coach Chantal wist dat 2 sets al voldoende zou zijn voor een grote verrassing voor de meiden. Zij gingen echter verder in een voor hen heel normale wedstrijd. De derde set was even een domper. Ondanks dat ze er hard voor vochten, werd de set met 24-26 verloren. Maar winst in 4 sets kon nog gewoon. Dus startte het zestal aan een nieuwe set. Ze kwamen goed terug en knokten zich naar de winst in deze vierde set (25-21). Juichend om de wedstrijdwinst zagen ze ineens onze voorzitter Arthur langs de kant van het veld staan.

Kampioen
Arthur had het wedstrijdverloop in de gaten gehouden en zag al snel dat het de goede kant op ging. Gelukkig was de wedstrijd voor 18.00 uur afgelopen en daarom mochten de toeschouwers er bij zijn. Want de ouders op de tribune wisten meer dan de meiden in het veld. Deze wedstrijdwinst was namelijk niet zomaar mooi. Het leverde de meiden het kampioenschap op in de eerste helft van dit seizoen. De meiden wisten niet goed hoe ze moesten reageren. Hun gezichten stonden eerst op verbazing, maar al snel kwamen er een paar vreugde tranen te voorschijn. Namens het bestuur gaf Arthur hen een leuk presentje. Daarna werden de ouders opgezocht in de kantine. Samen aten ze taart en er was kinderchampagne. Geregeld door ouders, die ook in het complot zaten. Omdat Simone er niet bij kon zijn, werden haar stukje taart en haar presentje natuurlijk bewaard. Tweede trainster Kris kon nog snel wel even aansluiten bij het feestje. Zij speelde tijdens de kampioenswedstrijd haar eigen wedstrijd met dames 1, maar wilde dit natuurlijk niet missen.

Heel goed gedaan meiden! Nog een paar wedstrijden en dan op naar de tweede seizoenshelft.

 

Foto bovenaan artikel
Meiden C bestaat niet alleen uit het wedstrijdspelende 7-tal. Er zijn ook 4 meiden die nog hard trainen om op een later moment ook wedstrijden te kunnen spelen.

 
 
 
 
       
 
       

 Foto's: Maurice van Vliet

Related Articles

Meisjes C kampioen

Meisjes C kampioen

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login