Nieuws

Featured

Inzameling statiegeld: Eindbedrag dit seizoen boven verwachting hoog

De zomerstop is begonnen. Daarom maakten we de eindbalans op van de statiegeld actie. In april vroegen we om een laatste slag. We wilden heel graag € 150 ophalen.

Inzameling statiegeld: Nog één keer aan de slag voor ons streefbedrag.

Het einde van het seizoen komt in zicht. Daarom willen we nog één keer aan iedereen vragen om zijn lege flesjes en blikjes in te leveren.

Sponsorkliks: Vovero ontvangt € 62,49

Al enige jaren kan jij Vovero steunen door via Sponsorkliks aankopen te doen. Deze maand kregen we een mooi bericht van de organisatie achter Sponsorkliks.

Inzameling statiegeld: 100 euro grens bereikt!

We verzamelden rustig verder. Dat flesjes (plastic en glas) en blikjes best wat geld op leveren, zien we de afgelopen maanden. 

Inzameling statiegeld: ook in januari een mooie opbrengst

Ook in de eerste maand van het nieuwe jaar verzamelden we flesjes (plastic en glas) en blikjes. We werden zelfs benaderd door oud-Voveroleden en andere bekenden om bij hen thuis onze tassen te komen vullen.

Sponsorkliks: ook via app Vovero sponsoren

Al enige jaren kan jij Vovero steunen door via Sponsorkliks aankopen te doen. Bijvoorbeeld voor een verjaardagskado of een vakantie. Er bestaat ook een app. Hierdoor wordt het nog makkelijker om Sponsorkliks te gebruiken.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login