Nieuws

Grote clubactie: weer van start!

Grote clubactie: weer van start!

Elk jaar in september start de Grote Clubactie. Dit jaar doet Vovero ook weer mee. We zijn ons ervan bewust dat de afgelopen maanden anders zijn geweest dan we hadden gehoopt. Ondanks de gekke tijd, willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze clubkas! Dat is €2,40 per lot. Eén lot kost 3 euro.

Om  direct online een lot te kopen, kan je hierboven de QRcode scannen of klik op de verkooplink van Vovero.

Verkoop van loten
Het verkopen van de loten gaat dit jaar online, net als vorig jaar. We werken dit jaar alleen met: 

  • Superloten: Een Superlot staat gelijk aan 50 loten en heeft daardoor een verkoopwaarde van €150. Ook hiervan gaat 80% naar de clubkas. Dit levert direct €120 voor Vovero op. Vaak worden de superloten verkocht aan bedrijven maar een Superlot kan ook gekocht worden door bijvoorbeeld een familie of een team.  
  • Online lotenverkoop: Via de online verkooppagina van Vovero kunnen er loten (3 euro per stuk) gekocht worden. De link van de online verkooppagina kan worden gedeeld via sociale media (https://clubactie.nl/lot/vovero/230776)
    .  

Doel: Het streefbedrag voor dit jaar is €500. Met jullie bijdrage, is dit streefbedrag zeker te halen! 

Wat doen we met de opbrengst?
Dat kan jij mee bepalen! Heb je een leuk idee? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vertel het aan je trainer(s). We hopen natuurlijk op veel leuke ideeën.

Start lotenverkoop
De lotenverkoop is al gestart (zaterdag 18 september 2021) en eindigt op 23 november 2021. Kopen gaat heel handig door de verkooplink te delen via sociale media of een persoonlijk bericht via WhatsApp (https://clubactie.nl/lot/vovero/230776). Natuurlijk mag je ook dit artikel delen. Vraag aan je ouders, familieleden, buren of vrienden of zij het leuk vinden een lot te kopen voor jouw sportclub! 

Wij hopen op een groot succes en wensen jullie alvast veel succes met het verkopen van de loten! 

Heb je vragen? Mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login