Nieuws

Sponsor Vovero: Meld je via ons aan voor glasvezel

Sponsor Vovero: Meld je via ons aan voor glasvezel

'Krijgen we in onze regio binnenkort ook glasvezel?’ Als het aan DELTA Fiber Netwerk ligt in ieder geval wel. Ook als het aan ons ligt komen er voldoende aanmeldingen voor glasvezel. Dit is namelijk een positieve ontwikkeling binnen onze gemeente en een toegevoegde waarde voor nu én de toekomst! 

Meld je aan via Vovero
Meld je je aan voor een glasvezelpakket van Caiway of DELTA via onze vereniging? Dan is dat goed voor jou én voor de vereniging. Jij verdient namelijk 25,- en onze club verdient zelfs 50,- per inschrijving! Met dat geld kunnen we, als vereniging,  weer veel goede en gezellige dingen doen. Natuurlijk worden deze bedragen alléén uitgekeerd bij het behalen van het juiste aantal aanmeldingen. 

Je kunt je aanmelden voor glasvezel en Vovero steunen door een abonnement af te sluiten voor tv, internet en/of telefonie bij één van de volgende telecomaanbieders: 

Aanmelden Caiway
Aanmelden Delta
 
De rol van Vovero
Vovero is geen telecomverkooppunt en geeft geen persoonlijk advies over jouw internetverbinding. Wel onderschrijft de vereniging het belang, van een goede, snelle en betaalbare internetverbinding die toekomstbestendig is, voor onze gemeente. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Bezoek dan het glasvezelinformatiepunt aan de Emmastraat 28 in Rozenburg. Of bezoek een van de online informatieavonden op 18 januari en 8 februari. Aanmelden hiervoor kan via https://www.deltafibernetwerk.nl/online-informatieavonden/rozenburg/ 
 
 
De voordelen van glasvezel
  • Supersnel internet voor dezelfde prijs.
  • De snelheid krijgen die je wordt beloofd.
  • Gamen zonder haperen en een supersnelle ping.
  • Even snel uploaden als downloaden.

 

 

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login