Nieuws

Grote clubactie start weer!

Grote clubactie start weer!

Volgende week zaterdag 24 september start de Grote Clubactie 2022! Ook jij kunt helpen om ons doel te behalen voor dit jaar.

Ons doel
Het doel dat het bestuur heeft gesteld is € 1.000,-. Dat lijkt heel wat. Maar van de verkochte loten van 3 euro per stuk gaat 80% (€ 2,40) rechtstreeks naar Vovero. Als ieder lid 5 loten (ver)koopt dan zijn we al een heel eind op weg. Er is nog geen directe bestemming voor de opbrengst. Dat bepalen alle leden samen op de algemene ledenvergadering.

Verkoop van loten
Het verkopen van de loten gaat dit jaar online en via een persoonlijk verkoopoboekje voor elke lid van Vovero. Je kunt dus een Vovero lid benaderen voor het kopen van een lot. Maar je kunt ook zelf actie ondernemen.

Om  direct online een lot te kopen, kan je hierboven de QRcode scannen of klik op de verkooplink van Vovero.

De erecode is dat de verkoop echt start op 24 september en niet eerder. Zo krijgt iedere vereniging eerlijke kansen. De verkoop stopt op 21 november 2022.

Superlot
Je kunt ook een Superlot van € 150,- (ver)kopen. Dat zijn 30 loten in één keer en mooi om bijvoorbeeld met een team of groep mensen te doen. Of misschien wel via een bedrijf dat ons wil helpen. Superloten verkopen we niet via het lotenboekje of online. Ben jij geïnteresseerd in zo’n Superlot, meld dat dan bij Arthur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Jaap (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Dan regelen wij de rest.

Maar wat is eigenlijk het prijzengeld?
De hoofdprijs van de Grote Clubactie is € 100.000,-.  De tweede prijs is een auto. En de derde prijs een keukencheque van € 10.000,-. Maar de echte prijs is natuurlijk dat Vovero enorm geholpen wordt.

Meer informatie
Meer informatie vraag je aan Jaap of Arthur. Maar je vindt ook veel informatie op https://www.clubactie.nl/

Mogen we ook rekenen op jouw steun?

 

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login