Nieuws

Directe inkomsten voor Vovero, help je ook mee?

Directe inkomsten voor Vovero, help je ook mee?

Alweer enige tijd vind je op onze website ook SponsorKliks. We leggen graag nog een keertje uit hoe het werkt.

Met SponsorKliks kan jij een financiële bijdrage leveren aan Vovero, zonder dat het jou een cent extra kost! Iedereen bestelt wel eens iets online. Als je bijvoorbeeld online een pizza besteld via Thuisbezorgd en je gebruikt hiervoor SponsorKliks dan krijgt Vovero een klein percentage van jouw bestelling in de clubkas.

Wat moet jij doen?
Als je iets online wilt bestellen ga dan eerst naar sponsorkliks: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?&club=6249&cn=nl&ln=nl Via de categorieën boven in het menu kan je een keuze maken voor diverse webwinkels zoals Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia. Je wordt dan via Sponsorkliks naar de webwinkel van jouw keuze geleid. De rest van de bestelling verloopt zoals je gewend bent. Alleen krijgen wij dus achter de schermen een kleine sponsoring binnen.

Voor jou dus een kleine moeite, voor Vovero directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze club een warm hart toedragen. Hoe leuk zou het zijn als we weer een mooi bedrag aan onze clubkas kunnen toevoegen! Help jij ook mee?

ps: wil je het jezelf nog makkelijker maken? Klik dan op de bovenstaande link en zet de pagina vast als favoriet in je bladwijzerbalk door op het sterretje te klikken.

Related Articles

Start Grote clubactie: doel 500 euro!

Start Grote clubactie: doel 500 euro!

Mooi eindbedrag Grote Club Actie 2019

Mooi eindbedrag Grote Club Actie 2019

DeltaPORT doneert nieuwe volleyballen

DeltaPORT doneert nieuwe volleyballen

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login