Nieuws

ALV op 20 december a.s.

Vovero organiseert de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 20 december aanstaande met inloop vanaf 18.45 uur. De vergadering vindt plaats in de Rozenburcht vanaf 19.00 uur. 

Vovero ontvangt bijdrage uit Stimuleringsfonds NOC*NSF

Mooi nieuws vanuit ons bestuur en in het bijzonder van onze penningmeester. In augustus heeft Vovero een bijdrage ontvangen vanuit het NOC*NSF voor onze clubkas.

Start trainingen op 23 en 25 augustus

Na een fijne zomer gaat alles weer langzaam aan terug naar het 'gewone' leven. Ook de volleybaltrainingen starten weer. Dus kom uit je zomerstand, zoek je sportschoenen en kom lekker ballen.

Vooraankondiging: feestavond Vovero

Als vereniging vinden we dat het weer eens tijd wordt voor een feestje, na 2 miezerige jaren waarin we ook nog eens 60 jaar bestonden.

Corona update: Nevobo neemt besluit over eindstanden in competitie

De Nevobo heeft kritisch gekeken naar de wijze waarop de competities zich op dit moment ontwikkelen. Daarom is besloten dat er in de seniorencompetities geen promotie en degradatie gaat gelden en er geen kampioen bekend wordt. Bij de jeugd worden er wel kampioenen bepaald.

Corona update: Maatregelen vervallen, adviezen blijven

Vanaf 25 februari zijn bijna alle richtlijnen opgeheven. Voor onze wedstrijden en trainingen betekent dit dat je je alleen moet houden aan de basisadviezen. Andere maatregelen vervallen.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login