Nieuws

Corona update: Nevobo heeft plan om met wedstrijden te starten

De Nevobo heeft laten weten dat zij voorbereidingen treffen voor het starten met het spelen van wedstrijden. Dat mag op dit moment nog niet. Maar mocht er een positief besluit komen, dan willen zij een vliegende start maken. Ze richten zich nu op het weegmoment van 25 januari. Ook Vovero treft alvast wat voorbereidingen.

Corona update: we gaan weer trainen!

Gisteravond hebben we gehoord dat we weer kunnen gaan volleyballen. Hoe fijn! Weliswaar nog geen wedstrijden maar de trainingen kunnen weer regulier doorgang vinden. Ook de trainers en trainsters van alle groepen hebben aangegeven weer voor de groep te willen staan.

QR-code, mondkapje en publiek
Wel is er de verplichting om je Coronatoegangsbewijs (18 jaar en ouder) te laten zien en is het dragen van een mondkapje in de Rozenburcht verplicht tot de sportzaal. Publiek is ook nog niet toegestaan. De basis coronaregels gelden natuurlijk ook:

  • handen reinigen
  • thuis blijven als je verkouden bent
  • anderhalve meter afstand houden als je niet aan het sporten bent

Lees ook de Corona richtlijnen voor Vovero leden op de website. Deze zijn opnieuw aangepast naar de huidige maatregelen.

Wedstrijden
De Nevobo gaat de komende week een aantal draaiboeken uitwerken over het starten van de competitie. Het bestuur is eigenlijk wel blij met het uitstel van de wedstrijden zodat we eerst wat trainingsuren kunnen maken. Dat voorkomt blessures en we bouwen weer wat conditie op 😊. Houd de site van Vovero in de gaten en natuurlijk informeren we iedereen als daar iets meer over te melden valt.

Trainingen
Voor de zekerheid nog even de trainingstijden, indeling en trainers

Recreanten Dinsdag 20.00 uur tot 21.30 uur Marianne
CMV jeugd Donderdag 18.00 uur tot 19.00 uur Hoofd trainers: Maurice (CMV6-1), Arthur (CMV6-2), Petra (CMV overig), Lianne (niet structureel)
Meiden B Donderdag 19.00 uur tot 20.30 uur Kris en Chantal
Meiden A Donderdag 19.00 uur tot 20.30 uur Lianne, Sophie en Heleen
Dames Donderdag 20.30 uur tot 22.30 uur Madelon (D1); Arthur (D2); Erwin (D3)
Heren en Jongens B Donderdag 19.30 uur tot 21.00 uur Michel

Contact
Voor vragen blijft het bestuur natuurlijk bereikbaar

Onze nieuwe secretaris: Jaap

Tijdens de Algemene Leden Vergadering is Jaap gekozen als onze nieuwe secretaris. Jaap is al jaren betrokken bij onze vereniging. Zeker geen onbekende net als verschillende van zijn familieleden. Jaap traint bij de recreanten op dinsdag.

Corona update: Nevobo besluit: competitie stopt tot eind 2021

De Nevobo heeft na overleg met verschillende verenigingen een belangrijk besluit genomen. De competitie wordt per direct gestopt. En er worden geen wedstrijden meer gespeeld in 2021. 

Corona update vanuit het bestuur n.a.v. persconferentie 26 november

Er bereiken het bestuur al diverse vragen over het afgekondigde corona beleid en wat dat voor ons gaat betekenen. Nog niet alle informatie is bekend om, samen met jullie, tot besluiten te komen. Maar toch een berichtje van het bestuur waar we nu staan.

Corona update: nieuwe richtlijnen over o.a. toeschouwers niet meer toegestaan

De nieuwe maatregelen zijn gisteravond 13 november om 18.00 uur ingegaan. Dit was midden in ons thuis programma en leverde geen problemen. Iedereen werkte mee. Hoewel het weer even wennen was aan lege tribunes wonnen heren 1 en meiden A hun wedstrijden wel. Inmiddels heeft NOC NSF een aangepast protocol en FAQ gepubliceerd. Deze zijn verwerkt in de Corona richtlijnen voor leden en bezoekers.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login