Nieuws

ALV op 21 mei a.s.

Vovero organiseert de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 21 mei aanstaande met inloop vanaf 19.45 uur. De vergadering vindt plaats in de Rozenburcht vanaf 20.00 uur. 

Ons rekeningnummer verandert naar NL51 RABO 0369 8485 94

Bij het spelen bij Vovero hoort natuurlijk de verplichting om contributie te betalen. Het rekeningnummer waarop je de contributie tot nu toe betaalde verandert per direct.

Jubilarissen in het zonnetje gezet

Een oude traditie werd afgelopen zaterdag nieuw leven in geblazen. Het bestuur nodigde de jubilarissen uit op de eerste thuisspeelzaterdag en zette hen in het zonnetje.

Start van onze trainingen op 22 en 24 augustus

Na een fijne zomer gaat alles weer langzaam aan terug naar het 'gewone' leven. Ook de volleybaltrainingen starten weer. Dus kom uit je zomerstand, zoek je sportschoenen en kom lekker ballen.

Start trainingen op 22 en 24 augustus

Je hebt nog een hele zomer voor je liggen. Maar we vertellen je alvast wanneer je je volleybalschoenen weer op mag zoeken. Dus schrijf het alvast in je agenda.

Goed voornemen nodig? Lekker volleyballen!

Na een korte stop door de sluiting van de Rozenburcht gaan we weer lekker beginnen. Dus kom ook op dinsdag of donderdag en vink alvast een goed voornemen van je lijstje af. Iedereen wil toch lekker bezig zijn?

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login