Nieuws

Vooraankondiging: feestavond Vovero

Als vereniging vinden we dat het weer eens tijd wordt voor een feestje, na 2 miezerige jaren waarin we ook nog eens 60 jaar bestonden.

Corona update: Nevobo neemt besluit over eindstanden in competitie

De Nevobo heeft kritisch gekeken naar de wijze waarop de competities zich op dit moment ontwikkelen. Daarom is besloten dat er in de seniorencompetities geen promotie en degradatie gaat gelden en er geen kampioen bekend wordt. Bij de jeugd worden er wel kampioenen bepaald.

Corona update: Maatregelen vervallen, adviezen blijven

Vanaf 25 februari zijn bijna alle richtlijnen opgeheven. Voor onze wedstrijden en trainingen betekent dit dat je je alleen moet houden aan de basisadviezen. Andere maatregelen vervallen.

Corona update: We mogen weer wedstrijden spelen

Na de persconferentie van 25 januari j.l. is duidelijk dat we weer wedstrijden mogen gaan spelen. Vorige week meldde we al dat er voorbereidingen werden getroffen. Vandaag bevestigde het bestuur dit via een e-mail aan alle leden. De enige uitzondering is dat we aanstaande zaterdag nog geen wedstrijden gaan spelen!

Corona update: Nevobo heeft plan om met wedstrijden te starten

De Nevobo heeft laten weten dat zij voorbereidingen treffen voor het starten met het spelen van wedstrijden. Dat mag op dit moment nog niet. Maar mocht er een positief besluit komen, dan willen zij een vliegende start maken. Ze richten zich nu op het weegmoment van 25 januari. Ook Vovero treft alvast wat voorbereidingen.

Corona update: we gaan weer trainen!

Gisteravond hebben we gehoord dat we weer kunnen gaan volleyballen. Hoe fijn! Weliswaar nog geen wedstrijden maar de trainingen kunnen weer regulier doorgang vinden. Ook de trainers en trainsters van alle groepen hebben aangegeven weer voor de groep te willen staan.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login