Contributie

Home > Vereniging > Contributie

Contributie

Bij het lid worden van Vovero hoort ook het betalen van contributie. Voor deze contributie ontvang je één keer per jaar een factuur. Bij een lopend lidmaatschap is dit in de zomer. Ben je net lid, dan ontvang je sneller na je inschrijving een factuur. Het is mogelijk om dit in delen te betalen. Overleg dit vooraf even met onze penningmeester. Ook andere vragen over de contributie kan je stellen aan de penningmeester.
Je betaalt altijd contributie aan Vovero. Speel je wedstrijden, dan betaal je ook contributie voor de Nederlandse Volleybalbond. Beide bedragen vind je terug op de factuur.

Wilt uw kind volleyballen en heeft u moeite met het betalen van de contributie? Lees dan op deze pagina meer over Jeugdfonds Sport&Cultuur.

Categorie
Bondscontributie
Verenigingscontributie
Totaal per seizoen
Recreanten

€ 35

€ 190
€ 225
Senioren
(>= 18 jaar)

€ 90

€ 221

€ 311
A-jeugd (16-17 jaar)

€ 85

€ 175

€ 260

B-jeugd (14-15 jaar)

€ 85

€ 175

€ 260

C-jeugd (12-13 jaar)

€ 85

€ 175

€ 260

CMV 
(6 t/m 11 jaar)

€ 35

€ 129
€ 164

Je kunt geen rechten ontlenen aan dit overzicht. De contributie wordt jaarlijks herzien tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV). Dit overzicht is bijgewerkt op 10 juli 2024.

Toelichting contributie

  • De contributie bestaat uit twee delen: bondscontributie en verenigingscontributie.
  • Competitie spelende leden betalen een bedrag aan bondscontributie, dat gebaseerd is op de Nevobo contributie (per persoon) en een aandeel in de teamgelden. Dit bedrag betaalt een lid altijd per seizoen.
  • Het bedrag aan verenigingscontributie is gebaseerd op de rest van de kosten (met name zaalhuur).
  • Leden die later lid worden dan september, betalen de verenigingscontributie naar rato van het aantal maanden dat hij/zij lid is (uitgaande van 10 maanden in een jaar, van september tot en met juni).
  • Leden die alleen trainen, betalen alleen de verenigingscontributie. Mocht een lid beginnen met alleen trainen en later alsnog wedstrijden gaan spelen, betaalt hij/zij later alsnog de volledige bondscontributie voor dat seizoen.

Jaarlijks worden na de voorjaars ALV de contributiebrieven verstuurd. De bondscontributie moet binnen 21 dagen na het versturen van deze brief betaald worden. Dit in verband met het tijdig opgeven van competitie spelende leden en de teamopgave bij de Nevobo. De verenigingscontributie moet uiterlijk 1 september worden betaald. Eventueel is in overleg betaling in termijnen mogelijk. 

Juli 2024: Vovero onderzoekt de mogelijkheden voor automatische incasso. Maak daarom niet zelf de contributie voor het seizoen 2024/2025 over. Wacht op de contributiebrieven Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login