Corona richtlijnen voor bezoekers

Home > Vereniging > Corona richtlijnen voor de bezoekers

Corona richtlijnen voor de bezoekers

Vovero volgt de richtlijnen van het RIVM, de protocollen van de Nevobo en NCO NSF en de Gemeente Rotterdam (Sportbedrijf Rotterdam en Sportsupport). Bezoek je als speler (tegenstander) of toeschouwer onze accommodatie 'De Rozenburcht' lees dan even de onderstaande informatie om gedoe aan de deur van de Rozenburcht te voorkomen. Maar het belangrijkste blijft: heb je klachten? Blijf thuis!

In de accommodatie (buiten de sportzaal) staan op verschillende plekken pompjes met hygiënische gel. Gebruik deze in ieder geval voor én na het betreden van de sportzaal.

Corona check aanwezige sporters (18 jaar en ouder)
Op wedstrijddagen controleert onze sporthalbeheerder (Sportbedrijf Rotterdam) bij de deur :

  • je Corona toegangsbewijs
  • je ID bewijs

Hou deze dus bij de hand voor een goede doorstroom. Kan je deze niet tonen, dan mag je helaas niet naar binnen. Wil je alle twijfel voorkomen? Zorg dat je dan een ID bewijs bij je hebt, ook als je nog geen 18 jaar bent.

Ben je toegelaten in de sporthal? Dan kan je gebruik maken van de kleedruimtes en douches. Hou Buiten het sporten zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. De horeca is open. Je mag niet blijven kijken als toeschouwer.

Uitzonderingen op Corona check
Er geldt een uitzondering voor alle mensen die functioneel aanwezig moeten zijn bij de sport. Hieronder vallen scheidsrechters, coaches en trainers. Ouders die rijden vallen NIET onder de uitzondering.

Tribune en toeschouwers niet toegestaan
De tribune is gesloten. Toeschouwers zijn tijdens wedstrijden en trainingen niet toegestaan. Blijf dus thuis. Mocht je als toeschouwer komen, dan  wordt je bij de deur van de sporthal ook gecontroleerd door onze sporthalbeheerder (Sportbedrijf Rotterdam) op aanwezigheid van:

  • je Corona toegangsbewijs
  • je ID bewijs

Hou deze dus bij de hand voor een goede doorstroom. Kan je deze niet tonen, dan mag je helaas niet naar binnen.

Rijders
Ouders die sporters gebracht hebben voor een wedstrijd, zijn welkom in de Rozenburcht. Zij kunnen geen plaats nemen op de tribune. Zij kunnen wachten in de sportkantine, of op de bank bij het veld. Ook zij worden bij de deur van de sporthal gecontroleerd door onze sporthalbeheerder (Sportbedrijf Rotterdam) op aanwezigheid van:

  • je Corona toegangsbewijs
  • je ID bewijs

Word je gebracht of opgehaald? Vraag diegene om buiten de Rozenburcht te blijven. Zij hoeven dan geen Corona check te doen.

Horeca
De sportkantine is geopend tot 20.00 uur en is beschikbaar voor sporters en bezoekers die een rol hebben bij wedstrijden en trainingen (tellers, scheidsrechters, trainers etc). Je moet gebruik maken van een zitplaats.

De richtlijnen zijn vanuit het Sportbedrijf nog niet officieel bevestigd t.a.v. aanwezigheid van de gasten in de horeca, die geen rol hebben bij een wedstrijd of training.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je de volgende protocollen en websites raadplegen:

FAQ NOC NSF (13 november 2021)

Sportprotocol NOC NSF (13 november 2021)

Website sporthal de Rozenburcht

Aansprakelijkheid Vovero
Vovero heeft haar best gedaan om de richtlijnen zo goed mogelijk naar praktische oplossingen te vertalen. Mochten er onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met het bestuur. Maar blijf vooral ook het eigen gezonde verstand gebruiken. Vovero kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer er ondanks het handelen naar deze richtlijnen, een Covid-19 besmetting ontstaat.

Ook is Vovero niet verantwoordelijk voor de wijze waarop de Corona check door het Sportbedrijf wordt uitgevoerd. Wel vraagt Vovero haar tegenstanders, hun ouders en andere volleybal-geïnteresseerden om de aanwijzingen van de medewerkers van de Rozenburcht op te volgen. Laten we het met zijn allen leuk en verantwoord houden!

Bij vragen of meldingen van leden of tegenstanders ten aanzien van Corona kan altijd contact opgenomen worden met het bestuur.

 Laatste update op deze pagina: 14 november 2021

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login