Corona richtlijnen voor leden Vovero

Home > Vereniging > Corona richtlijnen voor de Vovero leden

Corona richtlijnen voor leden Vovero

De meeste richtlijnen zijn opgeheven.

Vovero volgt de richtlijnen van het RIVM, de protocollen van de Nevobo en NCO NSF en de Gemeente Rotterdam (Sportbedrijf Rotterdam en Sportsupport). Hier vind je de belangrijkste informatie voor het spelen van wedstrijden of het bijwonen van trainingen, want dit geldt natuurlijk nog wel:

Het belangrijkste blijft: heb je klachten? Blijf thuis!

En daarnaast:

  • Was vaak je handen
  • Nies en hoest in je elleboog
  • Hou afstand
  • Schud geen handen
  • Blijf zelftesten gebruiken

Voor meer informatie:

Rijksoverheid

Aansprakelijkheid Vovero
Vovero heeft haar best gedaan om de richtlijnen zo goed mogelijk naar praktische oplossingen te vertalen. Mochten er onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met het bestuur. Maar blijf vooral ook het eigen gezonde verstand gebruiken. Vovero kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer er ondanks het handelen naar deze richtlijnen, een Covid-19 besmetting ontstaat binnen de vereniging.  

Tot slot
Vovero wil dat iedereen zich veilig voelt. Dat betekent dat het individuele belang in het geval van Corona boven het teambelang gaat. Individuele keuzes om vanwege Corona niet te spelen worden door het team en de vereniging gerespecteerd. Ga hierover met elkaar, de coach en/of trainer in overleg. Het bestuur kan hierbij helpen.

Bij vragen of meldingen van leden of tegenstanders ten aanzien van Corona kan altijd contact opgenomen worden met het bestuur.

 Laatste update op deze pagina: 2 maart 2022 

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login