Corona richtlijnen voor leden Vovero

Home > Vereniging > Corona richtlijnen voor de Vovero leden

Corona richtlijnen voor leden Vovero

Vovero volgt de richtlijnen van het RIVM, de protocollen van de Nevobo en NOC NSF en Sportbedrijf Rotterdam. Hier vind je de belangrijkste informatie voor het spelen van wedstrijden of het bijwonen van trainingen. 

Het allerbelangrijkste blijft: Heb je klachten? Meld dat bij je trainer en/of coach en blijf thuis! Ook bij een negatieve Corona test.
Ben je in nauw contact geweest met een positief getest persoon? Ga dan in quarantaine tenzij je een boosterprik hebt van ouder dan één week of 
korter dan acht weken geleden corona hebt gehad.

We mogen weer binnen volleyballen met een aantal regels. Deze gelden voor de trainingen, aangezien wedstrijden op dit moment niet gespeeld worden. Voorkom gedoe aan de deur van de Rozenburcht en lees onderstaande informatie goed.


In de accommodatie (buiten de sportzaal) staan op verschillende plekken pompjes met hygiënische gel. Gebruik deze in ieder geval voor én na het betreden van de sportzaal.
Zodra je de Rozenburcht in gaat, of de sportzaal verlaat is een mondkapje verplicht (18+) !

 Thuis in onze eigen accommodatie

Corona check aanwezige sporters (18 jaar en ouder)
Bij de trainingen controleert onze sporthalbeheerder (Sportbedrijf Rotterdam) bij de deur :

  • je Corona toegangsbewijs
  • je ID bewijs

Hou deze dus bij de hand voor een goede doorstroom. Kan je deze niet tonen, dan mag je helaas niet naar binnen. Ben je toegelaten in de sporthal? Dan kan je gebruik maken van de kleedruimtes en douches. Hou buiten het sporten zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. Je mag niet blijven kijken als toeschouwer.

Ben je klaar met het sporten en heb je geen rol meer als trainer etc? Dan wordt je automatisch toeschouwer en moet je dus naar huis.

Tribune en toeschouwers niet toegestaan
De tribune is gesloten. Toeschouwers zijn tijdens trainingen niet toegestaan. Blijf dus thuis. 

Word je gebracht of opgehaald? Vraag diegene om buiten de Rozenburcht te blijven. Zij hoeven dan geen Corona check te doen.

Horeca
De sportkantine is geopend voor afhaal en is beschikbaar voor sporters en bezoekers die een rol hebben bij de trainingen (hulptrainers en trainers). NB: dit moet nog bevestigd worden door het Sportbedrijf.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je de volgende protocollen en websites raadplegen:

FAQ NOC NSF (15 januari 2022)

Sportprotocol NOC NSF (15 januari 2022)

Website sporthal de Rozenburcht

NB: we verwachten nog een update van het sportbedrijf Rotterdam

Aansprakelijkheid Vovero
Vovero heeft haar best gedaan om de richtlijnen zo goed mogelijk naar praktische oplossingen te vertalen. Mochten er onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met het bestuur. Maar blijf vooral ook het eigen gezonde verstand gebruiken. Vovero kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer er ondanks het handelen naar deze richtlijnen, een Covid-19 besmetting ontstaat binnen de vereniging.  

Ook is Vovero niet verantwoordelijk voor de wijze waarop de Corona check door het Sportbedrijf wordt uitgevoerd. Wel vraagt Vovero haar leden, ouders en andere volleybal-geïnteresseerden om de aanwijzingen van de medewerkers van de Rozenburcht op te volgen. Laten we het met zijn allen leuk en verantwoord houden!

Tot slot
Vovero wil dat iedereen zich veilig voelt. Dat betekent dat het individuele belang in het geval van Corona boven het teambelang gaat. Individuele keuzes om vanwege Corona of de nu geldende maatregelen rondom het toegangsbewijs, niet te spelen worden door het team en de vereniging gerespecteerd. Ga hierover met elkaar, de coach en/of trainer in overleg. Het bestuur kan hierbij helpen.

Bij vragen of meldingen van leden of tegenstanders ten aanzien van Corona kan altijd contact opgenomen worden met het bestuur.

 Laatste update op deze pagina: 15 januari 2022 

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login