Volleybal oefeningen voor thuis

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 5

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 5

De afgelopen weken hebben jullie natuurlijk keihard gewerkt om thuis je volleybalskills te onderhouden. Vandaag in deel 5 van onze serie tijd voor wat rust. Gewoon omdat we dat verdiend hebben, je misschien even wat motivatie mist of omdat je ziek bent, en op dit moment niet mee kunt doen. Daarom hebben we wat leuke filmpjes en leestips over volleybal bij elkaar gezocht. Wil je toch lekker actief aan de slag? Kijk dan nog eens bij de eerdere onderdelen. Onderaan de pagina, vind je de vorige artikelen met volop oefeningen. Heb jij ook een idee voor een oefening of heb je een leuk filmpje gevonden? Laat het ons weten met een reactie onderaan dit artikel. Vind je het leuk om een foto of filmpje te delen? Doe dat dan op de Vovero facebook pagina.

Klik hier voor onze vovero facebook pagina

Kijken

  • Zoek op YouTube ook eens naar volleybalwedstrijden of trainingen. Je vindt heel veel filmpjes die je helpen om de prestaties van jou en je team te verbeteren. Wellicht verzin je een leuk trainingsschema of bingoschema voor thuis. Laat een reactie achter over jouw schema.
  • Ook grappig op Youtube zijn korte filmpjes over volleybal zoals deze: https://youtu.be/LcHU-MAj7SY Heb je ook iets leuks gevonden? Laat het dan vooral even hieronder weten.

Lezen

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login