Volleybal oefeningen voor thuis

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 14

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 14

Wat is het jammer dat we niet kunnen zien hoe goed iedereen vooruit is gegaan dankzij de oefeningen die we afgelopen weken met jullie gedeeld hebben. Maar hopelijk komt dat na de zomerstop helemaal goed. Deze week weer een paar nieuwe ideeën. Krijg je het een beetje benauwd omdat je nog niet zoveel geoefend hebt?

Geen probleem alle artikelen met oefeningen staan nog op de website. Kijk onder andere bij de vorige artikelen onderaan de pagina. Vind je het leuk om een foto of filmpje te delen? Doe dat dan op de Vovero facebook pagina.

Klik hier voor onze vovero facebook pagina

Oefeningen voor oog-hand coördinatie

Volleyballers hebben meestal een goede oog-hand coördinatie. Daarom deze week een lesje jongleren in filmpje 1. Dat kan trouwens ook met volleybalballen, zie filmpje 2. Ben je er nog niet zo goed in, dan hebben we ook nog een paar filmpjes om met tennisballen of grotere ballen je oog-hand coördinatie te verbeteren.

bron: Circus-expert.nl en Volley Vlaanderen
bron: Vlaamse schermbond en Bart van Hecke

Volleybaloefeningen met voorwerp

In beide filmpjes heb je een voorwerp nodig. In het eerste een handdoek. Die oefeningen kan je doen samen met een maatje. Heb je die niet? Probeer dan de oefeningen in filmpje 2 met een dweil.

Bron: Volley Vlaanderen

Volleybaloefeningen met uitdaging

Tot slot nog 4 filmpjes met oefeningen waarbij je wat volleybaltalent en doorzettingsvermogen moet hebben. We zijn benieuwd hoe het jou af gaat.

bron: Volley Vlaanderen

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login