Vrienden van Vovero


Veel (oud-) leden en andere (oud-) bekenden van Vovero dragen ons cluppie in het hart. Veel mooie herinneringen aan de eigen volleybaltijd zijn vaak de basis. Maar ook de ontstane vriendschappen en het delen van lief en leed met elkaar. Nog steeds is Vovero die vereniging waar iedereen van harte welkom is. Waar een gemoedelijke sfeer heerst. Presteren mag. Maar niet als daardoor het sociale gezicht van de vereniging verloren gaat.

Om alle (oud-) leden en andere (oud-) bekenden betrokken te houden bij de vereniging is het idee van de ‘Vrienden van Vovero’ ontstaan. Eén keer per jaar nodigen we deze ‘Vrienden van Vovero’ uit bij de thuiswedstrijden. Een mogelijkheid om onderling weer bij te praten en de contacten te onderhouden. Daarnaast steun je als ‘Vriend van Vovero’ de vereniging ook financieel. Je draagt per seizoen een minimaal bedrag bij van 25 euro. Zo help je onze club om een zelfstandig acterende Rozenburgse volleybalvereniging te blijven.

Wil jij een vriend van Vovero worden?
Stuur een e-mail aan onze secretaris. Zet daarin in ieder geval:
- je naam
- je e-mailadres
- je telefoonnummer (optioneel)

Natuurlijk gaan we met jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk om en volgen hierin de AVG richtlijnen. Jouw gegevens worden alleen voor dit doel gebruikt en niet gedeeld buiten Vovero.

Jaarlijks ontvang je aan het begin van het nieuwe seizoen (september/oktober) een bericht van het bestuur. Zij nodigen jou uit voor de gezellige (oud) leden bijeenkomst op één van onze thuisspeel zaterdagen. Ook wordt aan gegeven hoe je je bijdrage kunt overmaken.

Je vriendschap opzeggen?
Hiervoor stuur je een e-mail aan onze secretaris.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login