Nieuws

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 4

Vandaag alweer deel 3 van onze serie om ook thuis bezig te blijven met een bal. Vandaag weer een paar oefeningen van Volleybal XL. Ook hebben we een paar trucjes opgezocht die je met een bal kunt doen. Heb je de eerdere delen gemist? Geen ramp, onderaan de pagina, vind je de linkjes naar de vorige artikelen. Heb jij ook een idee voor een oefening of heb je een leuk filmpje gevonden?

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 3

Vandaag alweer deel 3 van onze serie om ook thuis bezig te blijven met een bal. Vandaag opnieuw een paar oefeningen van Volleybal XL. Ook hebben we een paar trucjes opgezocht die je met een bal kunt doen. Heb je de eerdere delen gemist? Geen ramp, onderaan de pagina, vind je de linkjes naar de vorige artikelen. Heb jij ook een idee voor een oefening of heb je een leuk filmpje gevonden?

We starten toch de voorbereidingen voor het jeugdkamp

In deze vreemde tijden willen we toch iets creëren om naar uit te kijken. Daarom hebben we besloten om toch te starten met de voorbereiding van het Vovero Jeugdkamp. Dat is het eerste weekend van september en we hopen dat tegen die tijd alles weer normaal is. De inschrijving van het enige echte Vovero Jeugdkamp start daarom vandaag! Jij wilt vast ook mee op ons 28ste avontuur.

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 2

We surfen het internet rond op zoek naar leuke oefeningen die deze volleybalpauze wat minder saai maken. Vandaag een paar oefeningen van Volleybal XL. Ook hebben we een nieuw filmpje van Yannick van Harskamp (Njoilife.nl) ontvangen. Heb jij ook een idee voor een oefening of heb je een leuk filmpje gevonden? 

“Wat de bond met dit seizoen gaat doen, geen idee”

De volleybalbond heeft per direct alle competities lager dan de eredivisie gestopt. Vanwege het coronavirus kan in ieder geval t/m 6 april niet worden getraind en gespeeld. De bond schrijft aan haar leden “De laatste reguliere competitieronde staat op het programma voor 18 april. Na lang beraad is besloten dat er geen uitvoerbaar scenario bestaat om deze competities op een sportief gelijkwaardige en eerlijke manier tot een goed einde te brengen”. Ook voor de Rozenburgse Vovero een abrupt einde, en hoe nu verder….......

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! Deel 1

Jammer hè dat we nu geen wedstrijden en trainingen meer hebben. Maar je hoeft je niet te vervelen! Wij zoeken met je mee naar alternatieven waarmee je je volleybalskills op niveau kunt houden, of zelfs kunt verbeteren.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login