Nieuws

Ben jij iets kwijt (kleding, schoenen, bidons)?

In de Rozenburcht is een behoorlijk volle tafel gevuld met kleding, schoenen en bidons. De medewerkers van het sportbedrijf willen graag weten wie er iets kwijt is.

Recreanten en senioren trainen ook weer binnen!

De recreanten -en senioren leden hebben ervoor gekozen om ook weer binnen te gaan trainen. Op dinsdag -en donderdagavond gaan zij de komende weken dus weer aan de slag in de Rozenburcht.

Zaalhuur nog niet bevestigd
Daarbij moeten we wel rekening houden met nog één dingetje, de zaalhuur 😊. De aanvraag is gedaan maar daar is nog geen bevestiging op, kan ook niet want dat hebben we pas afgelopen vrijdag de deur uit gedaan. Nu verwachten we daar geen problemen en zonder tegenbericht gaan we dus dinsdag weer van start met de recreanten.

De training start zoals gewoon op dinsdag om 20.00 uur en op donderdag om 20.30 uur.

Regels
De Overheid heeft  nu wel een paar grote stappen gezet. Zo is de anderhalve meter regel tijdens het trainen geschrapt, mogen maximaal 50 sporters in de zaal aanwezig zijn en mag er na afloop van de training weer gebadderd worden. Vanuit de vereniging hebben we de trainers gevraagd om voor de volwassenen tijdens de training toch zo veel mogelijk rekening te houden met de anderhalve meter. Formeel hoeft dat niet maar we kunnen ons goed voorstellen dat nog niet iedereen al zo ver is en dat willen we respecteren.

De Corona regels zijn op de site bij gewerkt (Corona richtlijnen voor leden Vovero) zodat je daar altijd de laatste informatie hebt.

Jeugd traint weer binnen!

We hebben er lang op gewacht maar de Covid maatregelen voor het binnen sporten worden vanaf zaterdag 5 juni flink verruimd. Dan mogen we weer met 50 personen tegelijk in de zaal sporten en zou het niet nodig meer zijn om anderhalve meter afstand te houden. Zal je altijd zien, wordt het (eindelijk) lekker weer, kunnen we naar binnen 😊.

Directe inkomsten voor Vovero, help je ook mee?

Alweer enige tijd vind je op onze website ook SponsorKliks. We leggen graag nog een keertje uit hoe het werkt.

Ons bestuur zoekt aanvulling (2)!

Gezocht: Algemeen bestuurslid JEUGD

Naast de vacature voor secretaris is er nog een vacature in het bestuur gekomen. Tijdens de komende ALV (27 mei) komt de functie van algemeen bestuurslid jeugd vacant.

Daarom zijn wij op zoek naar iemand die deze functie van Lianne wil overnemen.

Trainingen gaan gewoon door in aankomende vakantieperiode

Nu we eindelijk weer los zijn en we wekelijks lekker buiten bezig zijn, stoppen we niet in de aankomende vakantieperiode. Dus kom ook volleyballen op de woensdagavond. We trainen buiten op de sportaccommodatie van Handbalvereniging Indus.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login