Nieuws

ALV op 9 december a.s.

Vovero organiseert de Algemene Ledenvergadering op donderdag 9 december aanstaande om 20.00 uur. De vergadering vindt plaats in de sportzaal van de Rozenburcht. Tenzij er extra maatregelen worden afgekondigd.

Graag doorgeven wanneer je er niet bij bent via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We gaan er van uit dat alle leden aanwezig zijn.

Meiden C kampioen 1e helft!

Nietsvermoedend startte meiden C met hun wedstrijd tegen Forza Schouwen Duivenland. Een tegenstander die ze eerder deze competitie al tegen kwamen in Bruinisse. Die wedstrijd werd gewonnen. Wat de meiden niet wisten, was dat deze wedstrijd bij winst meer op zou leveren, dan alleen belangrijke punten voor de ranglijst.

Corona update: nieuwe richtlijnen over o.a. toeschouwers niet meer toegestaan

De nieuwe maatregelen zijn gisteravond 13 november om 18.00 uur ingegaan. Dit was midden in ons thuis programma en leverde geen problemen. Iedereen werkte mee. Hoewel het weer even wennen was aan lege tribunes wonnen heren 1 en meiden A hun wedstrijden wel. Inmiddels heeft NOC NSF een aangepast protocol en FAQ gepubliceerd. Deze zijn verwerkt in de Corona richtlijnen voor leden en bezoekers.

Corona update vanuit bestuur n.a.v. de persconferentie van 12 november

We mogen blijven volleyballen, maar er zijn wel nieuwe maatregelen aangekondigd, die ingaan op 13 november om 18.00 uur. Omdat dit al snel is, heeft het bestuur alvast een bericht hierover met haar leden gedeeld. Misschien dat er later nog een aanvulling volgt. Ook de Corona richtlijnen op de website zijn aangepast op de nieuwe situatie.

Denk je mee over de opbrengst van de Grote Club Actie?

We doen ook dit jaar mee met de Grote Clubactie. De laatste weken van de lotenverkoop zijn aangebroken. Dus heb je nog geen lot gekocht of verkocht? Het kan nog steeds. Scan daarvoor onderstaande QR code.

Corona richtlijnen op website aangepast o.b.v. bericht uit het bestuur

We mogen blijven volleyballen, maar er zijn wel nieuwe maatregelen aangekondigd, die ingaan op 6 november. Ook de Corona richtlijnen op de website zijn aangepast op de nieuwe situatie.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login