Nieuws

18 en 20 juni: laatste keer trainen dit seizoen

Het einde van dit seizoen is in zicht. Met meerdere kampioenen, goede en verrassende andere resultaten en een ledengroei was het een geslaagd seizoen. De laatste trainingen zijn over een maand.

Gezellige jeugdactiviteit met bingo en pubquiz

Afgelopen vrijdag was onze jeugd uitgenodigd in het Huis van de Wijk, locatie bibliotheek. Meer dan dat wisten ze van te voren ook niet. Gelukkig kwamen er maar liefst 26 jeugdleden naar deze verrassingsavond. Een mooie opkomst, om eens iets anders met elkaar te doen, dan te volleyballen.

Vovero loopt mee met de avondvierdaagse- Loop je mee?

Ook dit jaar willen we weer graag als vereniging deelnemen aan de avond4daagse die voor de 50e keer wordt georganiseerd op Rozenburg.

Jeugdkamp 2024: Schrijf je nu in!

Het gaat weer gebeuren. De voorbereidingen voor het 30e(!) Vovero jeugdkamp zijn begonnen. Dit keer gaan we traditioneel in het eerste weekend na de vakantie (vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september) weer los.

ALV op 21 mei a.s.

Vovero organiseert de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 21 mei aanstaande met inloop vanaf 19.45 uur. De vergadering vindt plaats in de Rozenburcht vanaf 20.00 uur. 

2 en 9 mei aanpassingen in trainingen

Aankomende twee donderdagen (2 en 9 mei) zijn er geen trainingen voor de jeugd. Het is deze weken meivakantie. Traditiegetrouw krijgen we veel afmeldingen bij de jeugd. Daarom is enkele jaren geleden besloten om voor hen in de vakanties geen zaal te huren.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login