Nieuws

Madelon Spee met Vovero in de spotlights

Je kan er niet omheen. En ook al probeert de coach van de volleybaldames van Rozenburg haar team te beschermen en vooral met twee voetjes in de Rozenburgse klei te houden, was er afgelopen zaterdag weer een dikke overwinning tegen Volley Voorne in Rockanje, 0-4. Goed voor 5 punten. Daarmee lijkt Vovero de te kloppen ploeg deze tweede competitiehelft.

Zaaldienstoverzicht

Update 7 januari 2020:

Compleet schema tot einde seizoen

 

Er staat een zaaldienstindeling op de site. Omdat het programma pas laat bekend was en er nog wedstrijdwijzigingen lopen kan het zijn dat er nog een enkele aanpassing komt maar veel zal het niet meer veranderen. Kun je niet? Regel dan binnen of buiten je team zelf een vervanger.

Mooi eindbedrag Grote Club Actie 2019

Met behulp van vele leden is er een waanzinnig geldbedrag opgehaald voor de clubkas. De opbrengst van de Grote Club Actie 2019 is € 1526,40. Dit is ruim het dubbele van het streefbedrag dat we bij de opstart hadden bedacht. De lotenverkoper met het hoogste opgehaalde geldbedrag is op donderdagavond 12 december in het zonnetje gezet: Rosanne van meisjes C (links op de foto). Ook Lianne en Jaap kregen een bedankje voor hun inzet bij deze actie.
Heb jij een lot gekocht? Vergeet dan niet om te controleren of je een prijs hebt gewonnen.
Dit kan via https://www.clubactie.nl/lotchecker.htm

Je vindt je lotnummer bij de afschrijving op je bankafschrift op de dag dat het bedrag geïncasseerd is. Heb je het lot contant betaald? Dan staat het lotnummer gewoon op je lot.

Madelon Spee:”Het is een kampioenschap maar het voelt niet zo”

Na een halve competitie al kampioen, een beetje vreemd vindt ook Madelon Spee coach van Vovero dames 1. Maar haar team is ongeslagen gebleven in de eerste helft van de competitie en promoveert naar de derde klasse hoog van na de kerstvakantie. Drie sets heeft Vovero moeten afstaan in 10 wedstrijden. Een prestatie waar de volleybalsters van Rozenburg trots op kunnen zijn.

Pittige competitiestart in het nieuwe jaar voor Vovero dames 1

De volleybal bond heeft de indeling voor de derde klasse hoog bekend gemaakt. Bij Vovero ook DVO D3 ingedeeld en dat team werk ook kampioen in de poule tot de kerst. Dus ook DVO begint met 3 bonuspunten aan de competitie in januari 2020. Met coach Madelon Spee kijken we naar de indeling en de kansen voor de Rozenburgse volleybalsters.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login