Nieuws

Week van de scheidsrechter 2022

Zonder de scheidsrechter spelen we geen wedstrijden. Daarom zijn we heel blij met hun aanwezigheid. We mogen daar alle wedstrijden wel bij stil staan, maar deze week nog een beetje meer. Van 1 tot en met 9 oktober is het namelijk de week van de scheidsrechter.

WK volleybal dames gestart

Vanaf 23 september spelen de dames van Oranje hun WK in Nederland. De eerste wedstrijden zijn in het Gelredome in Arnhem. de wedstrijden van de poulefase zijn bekend. Komen de dames de poulefase door, dan staan er ook in Rotterdam wedstrijden op het programma. Lees hier hoe je ook vanaf de bank de acties van onze dames kunt volgen.

Grote clubactie start weer!

Volgende week zaterdag 24 september start de Grote Clubactie 2022! Ook jij kunt helpen om ons doel te behalen voor dit jaar.

Jeugdkamp 2022: Rode neuzen op en gaan!

Afgelopen weekend ging een groot deel van onze jeugd op kamp. In Oirschot vermaakten zij zich samen met 10 leidingleden opperbest, mede dankzij behulpzame ouders en Vovero. Bedankt!

Wil je ook een indruk krijgen van dit leuke weekend? Lees dan hier het kampverhaal.

Zaaldienstschema bekend tot en met eind december

Bij onze thuiswedstrijden kunnen we alleen spelen met een scheidsrechter en een teller. Onze thuiswedstrijden zijn meestal op zaterdag. Inhaalwedstrijden worden ook op donderdag -of dinsdagavond gespeeld. Onze recreanten spelen altijd op dinsdagavond.

Wedstrijden starten op 17 september

Aankomende zaterdag 17 september start de volleybalcompetitie weer. Het wedstrijdprogramma is bekend en staat op onze website. 

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login