Doe je mee?

Doe je mee?
Op deze pagina verzamelen we leuke dingen die je buiten de sporthal kunt doen, maar zeer zeker te maken hebben met volleybal. Het zal groeien in de komende periode. Deze leuke dingen hebben we onderverdeeld in twee categorieën:

  • Volleybaloefeningen voor thuis
  • Volleybalspelletjes

In de eerste categorie staan de artikelen uit de Corona periode maart tot en met juni 2020 verzameld. Toen hebben we in 15 artikelen oefeningen opgenomen, die je ook thuis kunt doen. De tweede categorie bouwen we steeds verder op. Hierin vind je allerlei spelletjes, die je thuis, in de tuin of in je wijk kunt uitvoeren.

Als we nieuwe spelletjes in dit onderdeel plaatsen, wordt er ook een nieuwsartikel op de website geplaatst. Op deze verzamelpagina zie je de laatst geplaatste artikelen terug. Zo heb je gelijk een beeld wat er het laatste bij geplaatst is. Aan de rechterkant van de pagina kan je op de categorie klikken om bij het spelletje uit te komen.

Heb je ook een idee dat we kunnen uitwerken? Wil je ons laten weten wat je er van vindt? Of heb je een leuke foto of filmpje dat je wilt delen? Post deze op de Vovero Facebook pagina.

Klik hier voor onze Vovero Facebook pagina

 

 

Volleybal spelletjes

Er is een nieuw onderdeel op onze Vovero website: Doe je mee? Op die plek verzamelen we steeds meer leuke dingen die je buiten de sporthal kunt doen, maar zeer zeker te maken hebben met volleybal.

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 15

De afgelopen weken hebben we het hele internet voor jullie doorkruist om de leukste thuisoefeningen te vinden. Vandaag ronden we de serie af en gaan we over tot de zomerstop. Maar natuurlijk hoef je niet stil te zitten. Daarom introduceren we de Volleybal Bingo Challenge! We wensen iedereen....

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 14

Wat is het jammer dat we niet kunnen zien hoe goed iedereen vooruit is gegaan dankzij de oefeningen die we afgelopen weken met jullie gedeeld hebben. Maar hopelijk komt dat na de zomerstop helemaal goed. Deze week weer een paar nieuwe ideeën. Krijg je het een beetje benauwd omdat je nog niet zoveel geoefend hebt? 

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 13

Al 13 weken proberen wij je te verrassen en bezig te houden. Nog maar een paar weken tot aan de officiële zomerstop. Nog even goed door trainen. Want wil je graag volleyballen? Thuis kan het ook. Ook deze week weer het bewijs. Voor de oefeningen van de overige 12 weken ga je naar de vorige artikelen onderaan de pagina.

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 12

In deel 12 van de artikelen reeks ‘Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook!’ weer een paar nieuwe oefeningen. Sommige zijn voor iedereen prima te doen, anderen zijn een echte uitdaging. Maar blijf proberen en lees eventueel hoe je een oefening makkelijker kunt maken. Was je nog niet begonnen met het thuisvolleyballen? 

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 11

We zijn al enige tijd onderweg in onze artikelenreeks ‘Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook!’. Deze week deel 11. Het lukt nog steeds om nieuwe oefeningen te vinden. Maar het is natuurlijk ook leuk om een oefening uit het begin van de serie nog een keertje te proberen. Kijk daarvoor in de vorige artikelen onderaan de pagina.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login