Volleybal oefeningen voor thuis

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 11

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 11

We zijn al enige tijd onderweg in onze artikelen reeks ‘Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook!’. Deze week deel 11. Het lukt nog steeds om nieuwe oefeningen te vinden. Maar het is natuurlijk ook leuk om een oefening uit het begin van de serie nog een keertje te proberen. Kijk daarvoor in de vorige artikelen onderaan de pagina.

Heb jij ook een idee voor een oefening of heb je een leuk filmpje gevonden? Laat het ons weten met een reactie onderaan dit artikel. Vind je het leuk om een foto of filmpje te delen? Doe dat dan op de Vovero facebook pagina.

Klik hier voor onze vovero facebook pagina

Gooien, vangen, hoog houden, stuiteren

Van alles wat in deze filmpjes maar altijd met één of meerdere ballen. Lukt het jou om alle oefeningen in de filmpjes uit te voeren?

Bron: Juf Robyn en Volleybalclub ODI

Volleybaloefeneningen

We willen natuurlijk niet dat je het volleyballen verleert. Daarom deze week twee filmpjes om je onderarms te oefenen en twee filmpjes om je bovenhands te oefenen. Zorg dat je twee ballen in de buurt hebt en een muur. Voor het laatste filmpje wordt een muur met raam gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook zelf een raam op het muur tekenen met stoepkrijt.

Bron: Volley Vlaanderen

Trucjes met de bal

We zijn reuze benieuwd met welke trucjes je straks je trainer(ster )en teamgenootjes gaat verbazen, als we weer in de zaal mogen spelen. Deze week nog drie trucjes met een bal. Oefenen maar!

Bron: Gymidee en Sander Nooi

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login