Nieuws

Alternatief voor jeugdkamp 2021- geef je nu op!

De jeugdkampcommissie vindt het ook dit jaar nog niet verstandig om een Vovero jeugdkamp te organiseren. Maar niet getreurd we regelen wel een alternatief!

Vovero Jeugdkamp 2020 geannuleerd

Zo'n 2 maanden geleden startten we met goede moed de inschrijving voor ons jeugdkamp. De afgelopen weken werd steeds duidelijker dat een jeugdkamp organiseren in Vovero-stijl niet mogelijk is. Ons weekend is maar enkele dagen na 1 september. Daarom is alsnog besloten om het jeugdkamp een jaar uit te stellen.

De jeugd is inmiddels via een mail geïnformeerd.

We starten toch de voorbereidingen voor het jeugdkamp

In deze vreemde tijden willen we toch iets creëren om naar uit te kijken. Daarom hebben we besloten om toch te starten met de voorbereiding van het Vovero Jeugdkamp. Dat is het eerste weekend van september en we hopen dat tegen die tijd alles weer normaal is. De inschrijving van het enige echte Vovero Jeugdkamp start daarom vandaag! Jij wilt vast ook mee op ons 28ste avontuur.

Jeugdkamp 2019

“Wat een aparte locatie was het vorig jaar. Midden in het bos maar ook vlak bij zee. Het vliegeren op zaterdag was daardoor een groot succes. Lekker op het strand met een zonnetje erbij en de wind aan, gingen de eigen gemaakte vliegers de lucht in.

Houdoe en bedankt!

Vrijdagochtend vertrokken de eerste kampleiders al snel naar het kamphuis. Erwas heel mooi weer voorspeld en er was nog veel te doen. Het liefste alles dusin een laag tempo en dan wel op tijd klaar voordat de kampgangers zouden komen.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login