Nieuws

Jeugdkamp 2024: Schrijf je nu in!

Het gaat weer gebeuren. De voorbereidingen voor het 30e(!) Vovero jeugdkamp zijn begonnen. Dit keer gaan we traditioneel in het eerste weekend na de vakantie (vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september) weer los.

Kampreünie: 13 april a.s.

Ons jeugdkamp is alweer even geleden. Hoogste tijd dus om herinneringen op te halen tijdens een kampreünie. Er is weer een echte kampfilm gemaakt met volop beelden van dit leuke weekend. Dus kom ook!

Jeugdkamp 2023: inschrijving gestart!!

Ja ja, de inschrijving van het Vovero jeugdkamp is weer begonnen.

Jeugdkamp 2022: Rode neuzen op en gaan!

Afgelopen weekend ging een groot deel van onze jeugd op kamp. In Oirschot vermaakten zij zich samen met 10 leidingleden opperbest, mede dankzij behulpzame ouders en Vovero. Bedankt!

Wil je ook een indruk krijgen van dit leuke weekend? Lees dan hier het kampverhaal.

Jeugdkamp 2022: 29 deelnemers, maar er is nog plek

Onze eerdere oproepen leverden al 29 deelnemers op voor ons jeugdkamp in september. Super leuk!! En weet je wat ook leuk is? Er is nog plek op onze slaapzalen. Dus twijfelde je nog? Kijk dan hieronder wie er nog meer mee gaan en schrijf je alsnog in.

Jeugdkamp 2022: inschrijving gestart!!

“Het alternatief in september vorig jaar was bijzonder, gezellig en meer dan geslaagd. Maar een echt kampweekend? Dat is dus dubbel zo lang en dus dubbel zo leuk. Wij zijn blij dat we eindelijk na twee jaar weer vooruit kunnen kijken naar ONS Vovero jeugdkampweekend.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login