Lid worden?

Home > Vereniging > Lid worden?

Mee trainen?

Je mag drie keer gratis meetrainen om de sfeer te proeven, het spelletje te leren kennen en te bepalen of je lid wordt of niet. Kom dus gewoon in je sport-outfit (schoenen zonder zwarte zolen) op het tijdstip van de training naar de sporthal en doe mee!

Vervolgens krijg je een inschrijfformulier mee, waarop ook nog wat informatie te vinden is over Vovero. Dit formulier krijg je over het algemeen van de trainer, maar je kan er ook zelf naar vragen of het formulier hieronder downloaden. Wanneer je al je gegevens hebt ingevuld lever je het formulier in bij de trainer. Zij zorgen dat het bij de ledenadministratie komt. Je bent dan officieel Vovero-lid en dus mag je meedoen met alle activiteiten.

Voor meer informatie over het lid worden, Vovero of de trainingen kan je altijd binnen lopen tijdens de trainingsavonden van Vovero of een e-mail sturen aan secretaris@vovero.nl.

Mocht je mee willen trainen, dan is het handig als je van te voren even een e-mail stuurt. Je wordt dan door een trainer opgevangen tijdens de trainingsavond.

Wedstrijden

Wanneer er plek is in een team en je voldoende spelniveau bezit (wordt bepaald door de trainer) kan je gevraagd worden om wedstrijden mee te gaan spelen. Hiervoor is ook een digitale spelerskaart nodig, waar een pasfoto op moet. Deze pasfoto lever je in bij de ledenadministratie. E-mail een recente duidelijke (pas)foto waarop je gezicht van de voorkant goed zichtbaar is naar foto@vovero.nl. Zij vragen de kaart aan bij de bond.

Opzeggen

Het lidmaatschap ga je aan voor een volledig seizoen. En stopt aan het einde van het verenigingsjaar (mei). Je betaalt daarom ook contributie voor het hele seizoen. Vovero moet namelijk ook jaarlijks haar bijdrages aan onder andere de bond betalen. In sommige bijzondere omstandigheden is het mogelijk dat hiervan afgeweken wordt. Denk je dat je hiervoor in aanmerking komt? Laat dit dan in de e-mail met je opzegging weten.

Stuur je opzegging via e-mail naar secretaris@vovero.nl.

Na je opzegging kan je benaderd worden door een bestuurslid om te praten over de reden waarom je je lidmaatschap opzegt. Je ontvangt altijd een bevestiging van je opzegging.

Wil je na je opzegging betrokken blijven bij onze vereniging? Kijk dan eens bij ons initiatief 'Vrienden voor Vovero'.

Contributie

Bij het lid worden van Vovero hoort ook het betalen van contributie. Meer informatie over onze contributie vind je op een aparte pagina. Alle vragen over de contributie kan je stellen aan de penningmeester.
 
Wilt uw kind volleyballen en heeft u moeite met het betalen van de contributie? Lees dan op deze pagina meer over Jeugdfonds Sport&Cultuur.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login