Materialen en t-shirts

Home > Vereniging > Vrijwilligerstaken > Materialen en t-shirts

Materialen en wedstrijdshirts

De volgende taken vallen onder het gebied van materialen en wedstrijdshirts:

• Het beheren van de materiaalvoorraad.
    1 uur per maand 
    augustus tot en met juni 

• Het regelen van de wedstrijdshirts.
    Gemiddeld 2 uur per maand 
    juni tot en met september
    incidenteel daarbuiten

Beheren materialen

In deze taak ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de materiaalvoorraad. Je maakt onderdeel uit van de materialencommissie. De voorraad bestaat onder andere uit:

  • Ballen;
  • Antennes;
  • Ballenkarren;
  • Telborden;
  • Het blokbord, inclusief sprongmeter en basketring en -net;
  • Het beachvolleybalnet;
  • Geluidsapparatuur;

Jaarlijks maakt je aan de start van het nieuwe seizoen een inventarisatielijst van het materiaal dat aanwezig is in het opberghok. Maandelijks worden de materialen door jou gecontroleerd. Hierbij wordt gekeken naar het uiterlijk en de kwaliteit van de materialen en of er eventueel materialen missen. Kleine reparaties (zoals het oppompen van ballen) probeer je zelf uit te voeren. Grote reparaties worden bij het bestuur gemeld. Daar wordt besloten of er overgegaan wordt tot vervanging of uitbesteding van de reparatie. Deze bestellingen of reparaties worden vervolgens door de jou geregeld.

Enkele materialen die door Vovero gebruikt worden, zijn eigendom van de sporthal. Denk daarbij aan de volleybalnetten, het tussennet en de palen. Wanneer hier gebreken aan zijn, meld je dit aan de sporthalbeheerder. Je ziet er actief op toe dat deze vervangingen en reparaties ook daadwerkelijk plaatsvinden. Wanneer nodig organiseer je samen met het sportbedrijf (tijdelijk) vervangend materiaal, zodat de trainingen en de wedstrijden door kunnen gaan. 

Je inventariseert één keer per jaar de wensen van de leden op het gebied van materialen en kijkt samen met het bestuur en de sponsor –en subsidiecommissie of er nieuw materiaal aangeschaft kan worden.

Wedstrijdshirts regelen

In deze taak ben je verantwoordelijk voor het regelen van de wedstrijdshirts. Je maakt onderdeel uit van de materialencommissie.

De CMV jeugdteams gebruiken bij het spelen van toernooien wedstrijdshirts die in eigendom zijn van Vovero. Alle leden die competitie spelen, schaffen een eigen Vovero wedstrijdshirt aan.

Je zorgt voor het bijhouden van de rugnummers per lid en deelt deze met de secretaris voor toevoeging aan de ledenadministratie.

Je onderhoudt contact met de leverancier van de wedstrijdshirts. Je zorgt voor het bestellen en laten bedrukken van de wedstrijdshirts. De leverancier (soms jijzelf) neemt contact op met het lid wanneer het shirt klaar ligt om opgehaald te worden. De betaling van het wedstrijdshirt vindt plaats bij het afhalen in de winkel.

Op dit moment wordt een klein deel van het wedstrijdshirt gesponsord. De leverancier van de shirts verstuurt voor dit deel een rekening naar Vovero. Jij houdt bij in hoeverre er nog sponsorgeld over is. Wanneer dit geld op begint te raken, leg je een voorstel neer bij het bestuur en de ALV over de toekomstige sponsoring.

Elke drie jaar wordt bekeken of het wedstrijdshirt nog voor de komende drie jaar leverbaar is. Is dit niet het geval dan wordt een voorstel gemaakt voor het bestuur en de ALV voor een vervangend shirt, eventueel met nieuwe voorwaarden. Wanneer de levering van het shirt binnen de aangegeven drie jaar problematisch wordt, wordt dit voorstel eerder gedaan.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login