Volleybal oefeningen voor thuis

Volleybaloefeningen voor thuis
In het voorjaar van 2020 stond de wereld ineens stil. We mochten door Corona niet meer volleyballen. Om die gedwongen pauze leuker te maken en ons niet te vervelen is er een artikelenreeks op de website gestart. In 15 artikelen verzamelden we volleybaloefeningen voor thuis.

Ook zonder Corona is het natuurlijk leuk om je volleybalskills op niveau te houden, of zelfs te verbeteren. Op deze pagina zijn alle artikelen die toen op de website geplaatst zijn, bij elkaar gezet. Hieronder zie je de laatst geplaatste berichten, maar onderaan de pagina kan je ook doorklikken naar eerdere artikelen.

Dus wil je buiten de sporthal ook aan de slag met een volleybal? Kijk dan in de artikelen voor oefeningen.

 

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 15

De afgelopen weken hebben we het hele internet voor jullie doorkruist om de leukste thuisoefeningen te vinden. Vandaag ronden we de serie af en gaan we over tot de zomerstop. Maar natuurlijk hoef je niet stil te zitten. Daarom introduceren we de Volleybal Bingo Challenge! We wensen iedereen....

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 14

Wat is het jammer dat we niet kunnen zien hoe goed iedereen vooruit is gegaan dankzij de oefeningen die we afgelopen weken met jullie gedeeld hebben. Maar hopelijk komt dat na de zomerstop helemaal goed. Deze week weer een paar nieuwe ideeën. Krijg je het een beetje benauwd omdat je nog niet zoveel geoefend hebt? 

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 13

Al 13 weken proberen wij je te verrassen en bezig te houden. Nog maar een paar weken tot aan de officiële zomerstop. Nog even goed door trainen. Want wil je graag volleyballen? Thuis kan het ook. Ook deze week weer het bewijs. Voor de oefeningen van de overige 12 weken ga je naar de vorige artikelen onderaan de pagina.

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 12

In deel 12 van de artikelen reeks ‘Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook!’ weer een paar nieuwe oefeningen. Sommige zijn voor iedereen prima te doen, anderen zijn een echte uitdaging. Maar blijf proberen en lees eventueel hoe je een oefening makkelijker kunt maken. Was je nog niet begonnen met het thuisvolleyballen? 

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 11

We zijn al enige tijd onderweg in onze artikelenreeks ‘Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook!’. Deze week deel 11. Het lukt nog steeds om nieuwe oefeningen te vinden. Maar het is natuurlijk ook leuk om een oefening uit het begin van de serie nog een keertje te proberen. Kijk daarvoor in de vorige artikelen onderaan de pagina.

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 10

Hoe beter het weer wordt, hoe meer buiten trekt om lekker te volleyballen. De mogelijkheden zijn groot. Misschien ga je ook eens naar een strandje ergens in de buurt of heb je een mooi grasveldje in de buurt? Op zand volleyballen is veel zwaarder, maar bij veel oefeningen kan het wel. En anders is het gras in de buurt ook een prima plek. Let wel op dat je niet uitglijdt. Probeer dat ook maar eens met .....

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login