Nieuws

Sponsorkliks: ook via app Vovero sponsoren

Sponsorkliks: ook via app Vovero sponsoren

Al enige jaren kan jij Vovero steunen door via Sponsorkliks aankopen te doen. Bijvoorbeeld voor een verjaardagskado of een vakantie. Er bestaat ook een app. Hierdoor wordt het nog makkelijker om Sponsorkliks te gebruiken.

Ga naar je appstore en download de app Sponsorkliks.
Dit kan met je telefoon of je tablet/laptop. Na de installatie kies je voor 'Volleybal Vereniging Rozenburg'. Elke klik die je dan op de app doet, levert een bijdrage voor Vovero op. Eén keer per maand ontvang je van Sponsorkliks een notificatie als het transactieoverzicht is verwerkt. Ook kan je notificaties ontvangen bij ander nieuws en aanbiedingen. In de app kan je zelf instellen welke notificaties je wilt ontvangen.

De linkjes om de app te downloaden zijn:
Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks

Applehttps://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210

Installeer de app nu en boek je vakantie via Sponsorkliks.
Vovero ontvangt dan een klein percentage van jouw reissom. Jij gaat daarvoor via de sponsorkliks naar je favoriete vakantie website. Websites die mee doen zijn onder andere Expedia, Center Parcs, Hotels.com en de ANWB. Maar ook bedrijven als Rental cars, Bever en Sixt doen mee.

Voor jou dus een kleine moeite, voor Vovero directe inkomsten.
Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en andere clubliefhebbers dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze club een warm hart toedragen. Hoe leuk zou het zijn als we weer een mooi bedrag aan onze clubkas kunnen toevoegen! Help jij ook mee?

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login